Taller de ball folk amb Folkatres

Dv.; 19 de juliol (21 h) taller + balls a plaça / Espai Jove la Palmera / + 12 anys

Un a un, pas a pas, ens donaran a conèixer un repertori de música i balls de plaça, tant de parella com col·lectius, que es ballaven i es ballen pel Pirineu, arreu dels Països Catalans, la Mediterrània i Europa. Polques, jotes, xotis, masurques, pasdobles, valsets, rumbes… cercles circassians, xampanyes, sardanes curtes i altres danses mediterrànies i europees. Amb una  formació integrada per violí, acordió diatònic, contrabaix i percussió, la banda tarragonina FOLKATR3S tornarà a convocar Balls a la Plaça!.

 

Recordeu:

A les 21h Concert de Folkatr3s (no fa falta estar inscrit/a al taller de ball)

A les 22h Concert amb BALKAN PARADISE ORCHESTRA

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Divendres, 19 Juliol
21:00
Espai Jove La Palmera
Gratuït
1 h
2019-07-19 21:00 2019-07-19 22:00 Europe/Andorra Taller de ball folk amb Folkatres Un a un, pas a pas, ens donaran a conèixer un repertori de música i balls de plaça, tant de parella com col·lectius, que es ballaven i es ballen pel Pirineu, arreu dels Països Catalans, la Mediterrània i Europa. Polques, jotes, xotis, masurques, pasdobles, valsets, rumbes... cercles circassians, xampanyes, sardanes curtes i altres danses mediterrànies i europees. Amb una  formació integrada per violí, acordió diatònic, contrabaix i percussió, la banda tarragonina FOLKATRES tornarà a convocar Balls a la Plaça!. Espai Jove La Palmera Tarragona Jove
Detalls tècnics

Coorganitza:: FOLKATRES

La reserva per aquest esdeveniment està tancada. Revisa si és una activitat sense inscripció, a través d'un enllaç extern o s'activi en una data concreta.