TALLER-FORMACIÓ ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA PER A JOVES

Dj. 10 d’octubre (17.30 a 19 h) / Espai Jove Kesse / Gratuït / a partir de 16 anys

L’objectiu principal és el d’apropar a les participants del taller les eines, els valors i els conceptes bàsics de l’economia social i solidària en general i del cooperativisme en particular. Un espai on es puguin compartir coneixements i experiències que ja funcionen. Un espai on descobrir que l’economia social i solidària ja és una realitat en molts sectors de la nostra vida i aborda temàtiques tan diverses com l’habitatge, el consum, els serveis socials, la cultura o, per descomptat, el desenvolupament econòmic i el treball.

*Inscripcions a partir del 17 de setembre a les 10 h.

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Dijous, 10 Octubre
17:30
Espai Jove Kesse (C. Sant Antoni Maria Claret 12-14)
Gratuït amb inscripció prèvia
1,5 h
2019-10-10 17:30 2019-10-10 19:00 Europe/Andorra TALLER-FORMACIÓ ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA PER A JOVES L’objectiu principal és el d’apropar a les participants del taller les eines, els valors i els conceptes bàsics de l’economia social i solidària en general i del cooperativisme en particular Espai Jove Kesse (C. Sant Antoni Maria Claret 12-14) Tarragona Jove
Detalls tècnics

A càrrec de: Coop Camp Ateneu Cooperatiu del Camp de Tarragona

Ho organitza: Oficina Jove del Tarragonès

Si veus que les places estan exhaurides, pots apuntar-te a la llista d'espera i t'avisarem si hi ha places.

Llista d'espera
La reserva per aquest esdeveniment està tancada. Revisa si és una activitat sense inscripció, a través d'un enllaç extern o s'activi en una data concreta.