Teatre de la humanitat

Ds.; 28 de novembre (10 a 13 h) | gratuït | Espai Jove Kesse | 14 a 35 anys
Workshop experimental a càrrec de Didier Ruiz

És sempre necessari el text perquè es produeixi l’acte teatral? Com es pot imaginar la creació de teatre a partir únicament del material humà? Com es construeix un imaginari a partir dels cossos, de les veus, de les paraules de cadascú, i com ens expliquen una història que ja no pertany llavors tan sols a qui l’explica?

*cal portar roba còmoda

Per a Didier Ruiz, director artístic de La compagnie des Hommes, la missió del teatre, tant si es tracta d’una ficció com d’un acte real, és sempre la mateixa: fer veure i sentir una humanitat compartida. És el lloc on algú apaga els llums, il·lumina els éssers i convida als altres a escoltar-los. Ja siguin els que ell anomena “innocents” o els “professionals de la mentida” que són els actors i les actrius, Didier Ruiz els posa en escena en un sentit literal: acompanya cap al teatre les veus i els cossos d’aquells i aquelles amb qui s’ha reunit i ajusta el quadre al seu voltant perquè despleguin els paisatges que porten en si. En aquesta tasca de retratista, Didier Ruiz provoca un doble descobriment: el subjecte de la composició se sorprèn ell o ella mateixa de l’amplitud del que revela i la persona espectadora se sent torbada davant el reflex del que podria ser la seva pròpia interioritat.

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Dissabte, 28 Novembre
10:00
Espai Jove Kesse (C. Sant Antoni Maria Claret 12-14)
Gratuït amb inscripció prèvia
3 h
2020-11-28 10:00 2020-11-28 13:00 Europe/Andorra Teatre de la humanitat És sempre necessari el text perquè es produeixi l’acte teatral? Com es pot imaginar la creació de teatre a partir únicament del material humà? Com es construeix un imaginari a partir dels cossos, de les veus, de les paraules de cadascú, i com ens expliquen una història que ja no pertany llavors tan sols a qui l’explica? Espai Jove Kesse (C. Sant Antoni Maria Claret 12-14) Tarragona Jove
Detalls tècnics

Workshop experimental a càrrec de : Didier Ruiz

Teatre de la humanitat

28 Novembre, 2020
10:00

Entrades sense localitatEntrades restants: 3
Entrada Preu Accions
Inscripció0,00 €
0
Entrades reservadesLocalitats màximes per compra:1
No hi ha localitats a la cistella.