TEATRE MUSICAL O MÚSICA TEATRAL?

De dl. a dv. del 8 al 12 de juliol (9 a 14.30h) / Espai Jove Kesse / 40€ / 12 a 35 anys

A càrrec de David Giménez i Neus Pàmies

Intensiu d’apropament al teatre musical i a les diferents formes expressives que pot adoptar la música en escena. Has notat mai com una cançó en una pel·lícula aconsegueix fer-te plorar o estremir-te de por? La música té una particularitat pròpia i valuosa, ens arriba a través d’un sentit poc convencional, la pell. Proposem uns dies d’exploració de la música escènica com a forma de comunicació.

Inscripcions a partir del 4 de juny a les 10

 

DAVID JIMÉNEZ CANTURRI

NeusPamies_cv_des2018

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Dilluns, 08 Juliol
9:00
Espai Jove Kesse (C. Sant Antoni Maria Claret 12-14)
40€
5.5 h
2019-07-08 09:00 2019-07-08 14:30 Europe/Andorra TEATRE MUSICAL O MÚSICA TEATRAL? Intensiu d’apropament al teatre musical i a les diferents formes expressives que pot adoptar la música en escena. Has notat mai com una cançó en una pel·lícula aconsegueix fer-te plorar o estremir-te de por? La música té una particularitat pròpia i valuosa, ens arriba a través d’un sentit poc convencional, la pell. Proposem uns dies d'exploració de la música escènica com a forma de comunicació.  Espai Jove Kesse (C. Sant Antoni Maria Claret 12-14) Tarragona Jove
Detalls tècnics

Ho coorganitza: Estudi de Música

Si veus que les places estan exhaurides, pots apuntar-te a la llista d'espera i t'avisarem si hi ha places.

Llista d'espera
La reserva per aquest esdeveniment està tancada. Revisa si és una activitat sense inscripció, a través d'un enllaç extern o s'activi en una data concreta.