Tiraderas per la pau. Espectacle de hip-hop

Divendres,  5 d’abril (de 21 a 22h)  / Espai Jove Kesse / Totes les edats

Actuació de Leonard Rentería, poeta i raper, activista colombià que treballa per enfortir les comunitats afrodescendents de Buenaventura. Ha participat en diverses iniciatives socials i comunitàries, actualment les seves energies se centren en el projecte d’Eleggua Comunicaciones.

A l’octubre del 2016, en plena campanya per votar a favor o en contra dels Acords de Pau entre el Govern colombià i les FARC, Leonard, desplaçat i amenaçat pel conflicte armat a Colòmbia, interpel·là l’ex-president Álvaro Uribe. Qüestionà el els seus missatges confusos, d’odi i por a través d’un rap que es convertí en viral.

*A la tarda es realitzarà un taller de hip-hop: inscripcions aquí

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Divendres, 05 Abril
21:00
Espai Jove Kesse (C. Sant Antoni Maria Claret 12-14)
Gratuït
1 h
2019-04-05 21:00 2019-04-05 22:00 Europe/Andorra Tiraderas per la pau. Espectacle de hip-hop Actuació de Leonard Rentería, poeta i raper, activista colombià que treballa per enfortir les comunitats afrodescendents de Buenaventura. Ha participat en diverses iniciatives socials i comunitàries, actualment les seves energies se centren en el projecte d’Eleggua Comunicaciones. Espai Jove Kesse (C. Sant Antoni Maria Claret 12-14) Tarragona Jove
Detalls tècnics

Ho coorganitza: Servei Municipal de Cooperació de l'Ajuntament de Tarragona

Ho coorganitza: Ciutats Defensores de Drets Humans

Hi participa: Tarraco Hip Hop

La reserva per aquest esdeveniment està tancada. Revisa si és una activitat sense inscripció, a través d'un enllaç extern o s'activi en una data concreta.