ACTIVITATS SUSPESA | Tot és mentida, no passa res. Històries pandèmiques a cau d’orella

ACTIVITAT SUSPESA A L'ESPERA DE REPROGRAMACIÓ

Dv, ; 20 de novembre ( torn1: 18 h / torn2: 19 h) / gratuït 

Passeig Arqueològic i muralles (Portal del Roser) / + 12 anys 

Les pandèmies, les epidèmies circulen de pressa, però també generen notícies, llegendes, creences i històries. La por fa que la majoria de la gent consideri viables o creïbles coses que en un altre moment no passarien de xafarderies. Farem un tomb per a conèixer com diferents poblacions a diferents llocs del món han gestionat la comunicació i literatura de la manera més cretina possible, font de xenofòbia, racisme, sexisme, classisme i una pila de discriminacions que arriben fins a nosaltres pandèmicament.

 

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Divendres, 20 Novembre
18:00
Passeig Arqueològic i muralles (Portal del Roser)
Gratuït amb inscripció prèvia
1 h
2020-11-20 18:00 2020-11-20 19:00 Europe/Andorra ACTIVITATS SUSPESA | Tot és mentida, no passa res. Històries pandèmiques a cau d’orella Les pandèmies, les epidèmies circulen de pressa, però també generen notícies, llegendes, creences i històries. La por fa que la majoria de la gent consideri viables o creïbles coses que en un altre moment no passarien de xafarderies. Farem un tomb per a conèixer com diferents poblacions a diferents llocs del món han gestionat la comunicació i literatura de la manera més cretina possible, font de xenofòbia, racisme, sexisme, classisme i una pila de discriminacions que arriben fins a nosaltres pandèmicament.* Inscripcions a bptarragona.cultura@gencat.cat o 977240331 Passeig Arqueològic i muralles (Portal del Roser) Tarragona Jove
Detalls tècnics

A càrrec de: Carles Alcoy

La reserva per aquest esdeveniment està tancada. Revisa si és una activitat sense inscripció, a través d'un enllaç extern o s'activi en una data concreta.