VISUAL THINKING. Aprèn a dibuixar per pensar millor

Dl. 22 de juliol (18 a 21h) / Espai Jove Kesse / Gratuït / +14 anys

Has tingut la necessitat d’agafar un paper i un llapis quan estàs pensant una nova idea o un projecte? Sovint pensem millor quan dibuixem paraules i gargots que ens ajuden a clarificar allò que està en la nostra ment. El “visual thinking” (pensament visual) comprèn un conjunt de mètodes, tècniques i recursos visuals per presentar idees, mostrar resultats, fer anotacions gràfiques o fomentar el treball col·laboratiu. Podem fer servir eines digitals, però és sobretot un mètode manual que utilitza el dibuix, les paraules i frases curtes, els esquemes, per fer fàcil la comprensió. Crea composicions visuals expressives que converteixen en simple la informació més complexa.

Inscripcions a partir del 4 de juny a les 10 h.

 

LLISTA D’ESPERA

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Dilluns, 22 Juliol
18:00
Espai Jove Kesse (C. Sant Antoni Maria Claret 12-14)
Gratuït
3 h
2019-07-22 18:00 2019-07-22 21:00 Europe/Andorra VISUAL THINKING. Aprèn a dibuixar per pensar millor El “visual thinking” (pensament visual) comprèn un conjunt de mètodes, tècniques i recursos visuals per presentar idees, mostrar resultats, fer anotacions gràfiques o fomentar el treball col·laboratiu. Espai Jove Kesse (C. Sant Antoni Maria Claret 12-14) Tarragona Jove
Detalls tècnics

A càrrec de: Maria Batet

La reserva per aquest esdeveniment està tancada. Revisa si és una activitat sense inscripció, a través d'un enllaç extern o s'activi en una data concreta.