XERRADA K-POP | IDOL vs INFLUENCER, amb Emika Kamieda

Enllaç per accedir  a la xerrada  sense inscripció -- aquí -- 

Recorda! Al finalitzar la xerrada realitzarem una masterclass, cal realitzar la inscripció prèvia: --aquí--

Ds.; 26 de setembre / a les 20 h / Gratuït / a partir de 12 anys

Al Japó hi ha un fenomen musical anomenat idol; són grups de noies que fan gires de concerts, graven discos i signen autògrafs per tot el país. Són autèntiques celebritats amb milers de seguidors i seguidores a les xarxes socials i amb diversos hits al capdamunt de les llistes de vendes. El concepte idol fa referència a joves (tant a noies com a nois) artistes multidisciplinars de gran talent que gaudeixen de gran fama i popularitat. Són part de la cultura nipona i un fenomen de masses al mercat que mou centenars de milions d’euros. Emika Kamieda, exidol d’un dels grups musicals de K-pop més seguits de la darrera dècada, ens aproxima semblances i diferències entre ser idol i ser influencer.
Un d’aquests grups japonesos idol més famosos és NMB-48 i una de les seves integrants és la mateixa Emika Kamieda, d’Osaka. Amb ella, podrem conèixer diferents coreografies K-pop a partir d’una masterclass única.

 

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Dissabte, 26 Setembre
20:00
En línia
Gratuït, sense inscripció
30 minuts
2020-09-26 20:00 2020-09-26 20:30 Europe/Andorra XERRADA K-POP | IDOL vs INFLUENCER, amb Emika Kamieda Ds.; 26 de setembre / a les 20 h / Gratuït / a partir de 12 anys Al Japó hi ha un fenomen musical anomenat idol; són grups de noies que fan gires de concerts, graven discos i signen autògrafs per tot el país. Són autèntiques celebritats amb milers de seguidors i seguidores a les […] En línia Tarragona Jove
La reserva per aquest esdeveniment està tancada. Revisa si és una activitat sense inscripció, a través d'un enllaç extern o s'activi en una data concreta.