XERRADA VIRTUAL: DESPLAÇAMENT, REFUGI I APATRÍDIA

Dv.; 17 de juliol (13 h) / En directe a través de tarragona.cat/cooperació / Gratuït /  Totes les edats /

Parlarem sobre les condicions i les causes de les persones que han d’abandonar la seva llar per diferents motius i, especialment, de les dificultats que tenen les persones en situació d’apatrídia per a ser reconegudes com a ciutadanes d’algun país. A més, ens informaran de com s’afronta l’actual crisi sanitària als campaments de persones desplaçades i refugiades.

Intervenen Francisco Ortiz, expert i especialista en apatrídia d’ACNUR Espanya i Lahbib Sidahmed, del Sàhara Occidental.

També parlarem de com s’afronta la situació sanitària als campaments de persones desplaçades i refugiades.

Modera la xerrada Josep Alcoceba, responsable del projecte Xarxa de Cooperació al Desenvolupament del Sud de Catalunya

Participa la Oficina de Representación de ACNUR en España amb el suport del Comité Català d’ACNUR.

 

 

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Divendres, 17 Juliol
13:00
Xerrada en streaming
Gratuït
2 h
2020-07-17 13:00 2020-07-17 15:00 Europe/Andorra XERRADA VIRTUAL: DESPLAÇAMENT, REFUGI I APATRÍDIA Parlarem sobre les condicions i les causes de les persones que han d’abandonar la seva llar per diferents motius i, especialment, de les dificultats que tenen les persones en situació d’apatrídia per a ser reconegudes com a ciutadanes d’algun país. A més, ens informaran de com s’afronta l’actual crisi sanitària als campaments de persones desplaçades i refugiades. Comptarem amb la participació d’una persona refugiada sahrauí i de la Natàlia Anguera, directora del Comité Català de l’ACNUR. Xerrada en streaming Tarragona Jove
Detalls tècnics

Ho coorganitza: Conselleria de Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona

La reserva per aquest esdeveniment està tancada. Revisa si és una activitat sense inscripció, a través d'un enllaç extern o s'activi en una data concreta.