Tarragona Jove

Cicle Transgredint la norma

4 activitats programades sobre la temàtica transgènere

L’Espai Jove Kesse, la Conselelria de Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona i l’Assemblea de Cooperació Per la Pau presenten el Cicle Transgredint la Norma amb quatre activitats:

Taller Transgredint la norma: activitat dirigida a joves sobre la diversitat sexo-afectiva i de gènere. S’abordaran els prejudicis i estereotips a què s’enfronten les persones del col·lectiu LGTBIQ+ amb una mirada global i des de la perspectiva dels Drets Humans. 

+info: -aquí-

Experiències vivencials del col·lectiu LGTBIQ+ en contextos globals: les activistes de l’entitat ACATHI ens transmetran les experiències del col·lectiu LGTBIQ+ en diferents contextos del Sud i el Nord globals, especialment de persones trans, des d’una perspectiva interseccional i antiracista. 

Exposen:

  • Laila, jove transgènere de 22 anys de Kuwait
  • Felicia, jove transgènere de 22 anys de Nigèria
  • Àlex, jove transgènere de 21 anys de Tarragona

+info: -aquí-

Teatre Tirititrans Trans Trans: representació teatral amb fòrum. A través de la metodologia del Teatre de l’Oprimit, el col·lectiu TiritiTrans apropa al públic la situació de discriminació i vulneració de drets que pateix el col·lectiu trans en la nostra realitat més propera. 

+info: -aquí-

Taller Disseny d’una acció comunicativa: els i les participants duran a terme una campanya comunicativa que consistirà en el disseny d’un seguit de cartells amb missatges reivindicatius, especialment des d’una perspectiva interseccional i antiracista, que es penjaran en diferents espais comunitaris de la ciutat.

+info: -aquí-