Tarragona Jove

COMENCEN LES INCRIPCIONS DE L’ESTIU TARRAGONAJOVE

La programació de l’estiu jove enguany arriba a la 36a edició amb 60 activitats. D’aquesta oferta d’activitats, 6 de cada 10 són novetat i posen a disposició un total de 2.000 places adreçades a persones entre els 12 i els 35 anys.

Les activitats es realitzaran a través de campus virtual i també presencials a l’Espai Jove Kesse, Espai Jove la Palmera o altres espais i zones de la ciutat

⏩⏩ ACTIVITATS ⏪⏪

?? LlIBRET ESTIU 2020 ??


El proper 10 de juny, a partir de les 10h del matí, s’activa el programa d’inscripcions de les activitats d’Estiu TarragonaJove, tot i que des d’avui ja es poden consultar a través del web jove www.tarragonajove.org. Les persones joves podran consultar els tallers i cursos programats, catalogats amb diversos àmbits com esports i aventura; circ, màgia i teatre; música i dansa; idiomes i creació literària; manualitats, arts plàstiques i visuals; informàtica i noves tecnologies, cuina creativa; i la caixa d’eines i habilitats.

En aquesta edició i davant de la situació sanitària actual, s’ha optat per potenciar les activitats en format en línia i canals telemàtics, amb el 60% d’activitats seran en aquest format. Entre aquestes activitats en línia destaquen els tallers de cuina (entre ells el curs d’introducció al Batch cooking) el taller de pintura creativa, la xerrada amb les creadores de la sèrie “Les de l’Hoquei” de TV3 o l’acte amb els dobladors de la sèrie “Bola de Drac” Mònica Padrós i Marc Zanni.

De les activitats presencials continuen un any més, els casals setmanals temàtics com són teatre, escriptura, foto i cinema, tecnologia, rol, ràdio… i enguany com a novetat es pot participar en el “Viatge al centre de Tarraco” que consistirà a realitzar una excavació arqueològica a l’àrea del refugi antiaeri, seguint la metodologia de camp pròpia d’aquesta disciplina i sota la direcció d’una experta arqueòloga. També es destaca el casal de Hip Hop, coordinat per Fetitxe 13, que desprès de l’èxit de participació de l’any passat, enguany suma també la participació de la rapera Bittah, cantant als grups Ascensa Furore i Tribade amb lletres compromeses i missatges feministes. També dins de l’àmbit musical, una oportunitat única a Tarragona; la cantant Sara Socas, que actualment és un referent destacable del rap i freestyle a nivell mundial, participarà en un espai de taller on ens donarà a conèixer com s’ho ha fet per guanyar batalles internacionals i disposar més de 800000 seguidors a les seves xarxes socials.

A més d’aquestes propostes destacades, l’EstiuJove obre també tast d’experiències i espais de contingut lúdic i formatiu com pot ser el curs pràctic pel control del so i edició de sessions Dj amb DjLuna, accions per tenir una llar més saludable o els habituals enigmes nocturns que es realitzaran a les places i carrers de Torreforta, Sant Salvador i Sant Pere i Sant Pau. També s’ha programat el taller de “shuffle dance”, el ball que s’ha convertit en tendència mundial i la Masterclass de K-pop amb l’actriu japonesa Emika Kamieda, integrant d’un dels grups més famosos d’aquesta disciplina.

Del total d’activitats programades, 9 de cada 10 són de carácter gratuït, i pel que fa a les de pagament poden disposar del 50% de descompte amb el carnet Tarragonajove. Les inscripcions es podran realitzar pel web www.tarragonajove.org o bé, presencialment, a l’Oficina Jove del Tarragonès (plaça imperial tarraco,1) dimecres i divendres de 10 a 12h. L’Espai Jove Kesse (C/ Sant Antoni Maria Claret 12-14) també oferirà suport en la reserva de places dimarts i dijous de 18 a 20h

La confecció de la programació ha intentat recollir i tenir en compte les preferències de les persones joves del territori, després que en els últims mesos s’hagin recollit i analitzat desenes de formularis amb propostes d’activitats. En total, 54 de les 60 activitats han estat proposades i cogestionades directament pels propis joves o entitats del territori.

El Conseller de Joventut, Hermán Pinedo “ha convidat a la participació a la principal agenda d’activitats per a joves de la ciutat, ja que reuneix una gran diversitat de propostes atractives des de diversos àmbits”.

Skip to content