Servei Municipal de Joventut – Ajuntament de Tarragona
Butlletí de notícies joves – www.tarragonajove.org
19/03/2020
No veus correctament aquest email?
Mira’l al teu navegador.

 

Mesures als equipaments juvenils

L’Espai Jove Kesse i l’Oficina Jove del Tarragonès romandran tancats fins al dissabte 28 de març a causa de la crisi del coronavirus Covid-19 i la declaració de l’Estat d’Alarma. Recomanem seguir el nostre web i xarxes socials (@tarragonajove) per futures actualitzacions i data de pròxima obertura.

+ info: –aquí–


Inscripcions posposades

La Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona posposa la data d’inscripcions i activitats de la campanya Primavera TarragonaJove i Casal per Setmana Santa, prevista inicialment per avui, dia 19 de març. Davant la necessitat d’evitar la propagació del coronavirus Covid-19 i la declaració de l’Estat d’Alarma, per la qual costa queda restringida la mobilitat per la via pública, no es preveu fixar nova data per gestionar places i reserves a les activitats de primavera fins nou avís de les autoritats sanitàries.

+ info: –aquí–


 

Jornada sobre el Pla Nacional de Joventut de Catalunya 

L’Agència Catalana de Joventut convoca una jornada de reflexió i deliberació al voltant de les polítiques locals de joventut desenvolupades en el marc de l’actual Pla Nacional de Joventut de Catalunya (PNJCat) i començar a aportar idees sobre com ha de ser el nou pla.

Dj. 2 d’abril (16 a 20 h)
Casal de Joves La Palma (Reus)

+ info: –aquí–


‘Max in love’ busca actors masculins

L’obra de teatre ‘Max in love – Respecta’ necessita actors masculins d’entre 13 i 17 anys per a la seva edició de l’any 2020. Es tracta d’una peça que a partir de petites històries entrellaçades parla de temes com la sexualitat, l’afectivitat, el temps d’oci o les substàncies, entre d’altres.

+ info: –aquí–

 

CARNET
TARRAGONAJOVE
 

Carnet Tarragonajove
OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS
Oficina Jove del Tarragonés
ESPAI JOVE
KESSE
© Copyright 2020 Tarragonajove. Tots els drets reservats.
www.tarragonajove.org | tarragonajove@tarragona.cat | Tel: 977 29 62 51
Si aquest correu t’ha arribat per error i no desitges rebre’l més, pots donar-te de baixa aquí
FacebookTwitterInstagramYoutubeFlcikrFoursquareCorreu electrònic