Servei Municipal de Joventut – Ajuntament de Tarragona
Butlletí de notícies joves – www.tarragonajove.org
01/04/2020
No veus correctament aquest email?
Mira’l al teu navegador.

 

TarragonaJove obre una fase de consulta, debat i opinió

En un primer moment, de l’1 d’abril al 4 de maig, s’ha habilitat una enquesta en línia de fàcil resposta on analitzar tant el grau de coneixement dels recursos i equipaments juvenils com els usos i participació a les accions i activitats que s’hi desenvolupen. Més endavant, del 5 al 28 de maig, s’obrirà un espai de debat a la plataforma participa.tarragona.cat

+ info: –aquí–


Inscripcions al Casal Radiofònic en línia

Experiència única conduïda per un grup de professionals amb la intenció de descobrir en viu com es treballa en una ràdio. Consulta aquí les necessitats tècniques bàsiques per seguir el casal en línia. Inscripcions obertes!

Del 6 al 9 d’abril (10 a 12 h) / Gratuït
En línia / de 12 a 20 anys

+ info i inscripcions: –aquí–


 

Nou canal de Telegram de l’Oficina Jove del Tarragonès 

L’Oficina Jove del Tarragonès ha obert un canal a l’aplicació Telegram per millorar la difusió de totes les accions que es duen a terme des de l’Oficina, així com des d’altres entitats i institucions relacionades amb les persones joves. A més, s’ha habilitat un usuari, també a Telegram, per atendre les consultes relacionades amb temes laborals.

+ info: –aquí–


JoveDocFest: Festival de documentals de joventut

Es penjaran a l’Instagram Stories de @tarragonajove vuit documentals realitzats entre els anys 2008 i 2019 amb joves de la ciutat. Són més de deu anys durant els quals la Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona ha promogut fins a onze documentals de carrer com a eina d’anàlisi de la realitat juvenil i de recollida d’opinió en el marc de les polítiques de joventut. 

De l’1 al 8 d’abril (19 h)
Instagram Stories @tarragonajove

+ info: –aquí–


Concurs fotogràfic: ‘Coronajove. Com vius el confinament?’

El Servei Municipal de Joventut organitza un concurs de fotografia a Instagram sobre com esteu vivint el confinament: ‘Coronajove’. Una selecció de les fotografies rebudes amb els hashtags #coronajove i #espaijovekesse s’exposarà de manera física i en línia.

+ info: –aquí–


Els centres cívics proposen activitats per fer en línia

La Xarxa de Centres Cívics de Tarragona ha reconvertit part de la programació de primavera a causa de les mesures de confinament vigents actualment per la crisi del coronavirus Covid-19. Així, els talleristes d’alguns dels monogràfics programats han preparat activitats en format tutorial que es poden veure a YouTube.

+ info: –aquí–


Directe #JoActuo #ClotildeActua amb Flaixbac

La Generalitat ha posat en marxa la campanya #JoActuo, que té com a objectiu fomentar i agrair, alhora, tots els esforços que està fent la ciutadania per superar amb èxit aquesta pandèmia quedant-se a casa. En el marc d’aquesta campanya, i amb el suport de Joventut, s’ha posat en marxa el #ClotildeActua, que uneix la campanya institucional del #JoActuo amb el nom del festival de música juvenil Clotilde Fest. La propera sessió tindrà lloc aquest divendres 3 d’abril de 18 a 20 h, amb la col·laboració de Flaixbac FM i amb la participació de noms destacats de l’escena musical catalana com ara Lildami, Suu, Blaumut, Stay Homa, Nil Moliner o Miki Nuñez. 

+ info: –aquí–

CARNET
TARRAGONAJOVE
 

Carnet Tarragonajove
OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS
Oficina Jove del Tarragonés
ESPAI JOVE
KESSE
© Copyright 2020 Tarragonajove. Tots els drets reservats.
www.tarragonajove.org | tarragonajove@tarragona.cat | Tel: 977 29 62 51
Si aquest correu t’ha arribat per error i no desitges rebre’l més, pots donar-te de baixa aquí
FacebookTwitterInstagramYoutubeFlcikrFoursquareCorreu electrònic