Servei Municipal de Joventut – Ajuntament de Tarragona
Butlletí de notícies joves – www.tarragonajove.org
09/04/2020
No veus correctament aquest email?
Mira’l al teu navegador.

 

La Primavera Jove s’adapta a un format en línia

La programació Primavera Tarragonajove s’ha adaptat amb una vintena d’activitats en un format en línia pràctic i proper per seguir i participar des de casa. Hi trobareu les habituals aules formatives i altres píndoles temàtiques sobre ecologia, treball, literatura o ioga.  

+ info i inscripcions: –aquí–


‘Room 40. Confinament total’: El primer ‘stay room’!

No es tracta d’un ‘escape room’, al contrari, ens trobem davant el primer ‘stay room’ de la història! La situació és crítica. Des de l’exterior s’acosta un horror ancestral desconegut. Totes les xarxes i comunicacions es veuen afectades i la nostra sort queda en mans d’un reducte de persones confinades virtualment. Sereu capaces de reactivar el sistema de seguretat global i rearmar les defenses mundials? Apunteu-vos en llista d’espera per formar un segon grup!

Ds. 11 d’abril (19 h) / Gratuït
Plataforma Discord / de 14 a 35 anys

+ info i inscripcions: –aquí–


 

Taller: ‘La meva primera feina’ 

Ha arribat el moment d’aconseguir la teva primera feina; i el primer sou! En aquest taller trobaràs concentrada tota la informació necessària per endinsar-te en el mercat laboral: des de com redactar el teu currículum fins als sectors més habituals per a la primera feina, on buscar, com presentar una autocandidatura, els contractes en pràctiques o el treball a l’estranger.

Dj. 16 d’abril (10 h) / Gratuït
YouTube / de 16 a 35 anys

+ info: –aquí–


Proposta per compartir connexions Wifi

La iniciativa ciutadana #compartimwifi proposa que els veïns que tinguin wifi, si ho desitgen, el comparteixin durant aquest període de confinament amb els infants en edat escolar de la seva escala que no en tinguin, durant dues hores al dia, de dilluns a divendres de 10 a 12 hores, deixant un cartell o avís al portal o a l’ascensor. Això, els permetria descarregar els materials escolars o lliurar els treballs a les seves escoles i col·legis.

+ info: –aquí–


Astroterrat: canal YouTube sobre astronomia

Canal fet des de Tarragona sobre astronomia, fotografia astronòmica i per entendre què veiem al cel. Hi trobareu informació sobre telescopis, aplicacions per mirar la lluna i vídeos en directe.

+ info: –aquí–


Segona edició del cicle Xarxacústic

Després de l’èxit de la primera edició del cicle de concerts acústics Xarxacústic en línia, i un cop valorat molt positivament tant pel públic assistent com  per part de l’equip de la Xarxa de Centres Cívics, arriba la segona edició. Per veure els concerts només cal que entris a l’aplicació Instagram en els dies i hores indicats. Un cop dins, has de buscar l’artista que fa el concert. Avui dijous dia 9 ofereixen un concert Maria & Òscar Vidal. I dissabte 11, Marc Wayne.

+ info: –aquí–


Concurs de fotografia #instacovid.bn

Des de l’associació Bandera Negra de Tarragona arrenquen #instacovid.bn, un nou projecte orientat a amenitzar aquests llargs dies de confinament. El projecte consisteix a recollir fotografies, en blanc i negre, de moments que reflecteixin la situació actual des de les vostres cases. Recordeu que fins dilluns dia 13 es pot participar també al concurs Coronajove.

+ info: –aquí–

CARNET
TARRAGONAJOVE
 

Carnet Tarragonajove
OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS
Oficina Jove del Tarragonés
ESPAI JOVE
KESSE
© Copyright 2020 Tarragonajove. Tots els drets reservats.
www.tarragonajove.org | tarragonajove@tarragona.cat | Tel: 977 29 62 51
Si aquest correu t’ha arribat per error i no desitges rebre’l més, pots donar-te de baixa aquí
FacebookTwitterInstagramYoutubeFlcikrFoursquareCorreu electrònic