Servei Municipal de Joventut – Ajuntament de Tarragona
Butlletí de notícies joves – www.tarragonajove.org
15/04/2020
No veus correctament aquest email?
Mira’l al teu navegador.

Nova sessió de ‘Room 40. Confinament total’

Després de l’èxit de la primera, es programa una segona sessió de ‘Room 40. Confinament total’. No es tracta d’un escape room, al contrari, ens trobem davant el primer stay room de la història! La situació és crítica. Des de l’exterior s’acosta un horror ancestral desconegut. Totes les xarxes i comunicacions es veuen afectades i la nostra sort queda en mans d’un reducte de persones confinades virtualment. Sereu capaces de reactivar el sistema de seguretat global i rearmar les defenses mundials? 

Ds. 25 d’abril (19 a 21 h) / Gratuït
Plataforma Discord / de 14 a 35 anys

+ info i inscripcions: –aquí–


 

Taller: ‘La meva primera feina’ 

Ha arribat el moment d’aconseguir la teva primera feina; i el primer sou! En aquest taller trobaràs concentrada tota la informació necessària per endinsar-te en el mercat laboral: des de com redactar el teu currículum fins als sectors més habituals per a la primera feina, on buscar, com presentar una autocandidatura, els contractes en pràctiques o el treball a l’estranger.

Dj. 16 d’abril (10 h) / Gratuït
Streaming / de 16 a 35 anys

+ info: –aquí–


Cicle Climactives: ‘Un món finit’

Espai dinàmic i de debat on parlarem sobre l’apropiació dels recursos i les possibles alternatives des del consum responsable mitjançant dinàmiques participatives sobre les diverses injustícies que hi ha al món, i reflexionarem sobre el nostre consum analitzant les nostres activitats quotidianes.

Dv. 17 d’abril (18 h) / Gratuït
Streaming / a partir de 12 anys

+ info: –aquí–


Servei d’assessoria sobre habitatge

Arran de l’estat d’alarma decretat pel Govern espanyol a causa de la pandèmia de la Covid-19, la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya ha reforçat l’assessoria d’habitatge per a joves, en línia i gratuïta, per orientar les persones joves que tinguin dificultats o no puguin fer front a les despeses de l’habitatge -ja sigui en règim de lloguer com de compra- derivades de la pèrdua d’ingressos provocada per la crisi de la Covid-19.

+ info: –aquí–


Enquesta sobre oci nocturn i violències sexuals

Des de l’Observatori Noctàmbul@s s’ha llançat un qüestionari per entendre com s’articulen les dinàmiques d’oci nocturn de persones joves i adultes a Catalunya i la seva relació amb les violències sexuals en aquests espais. Hi pots participar si tens mínim 16 anys, resideixes a Catalunya i vols aportar informació sobre les teves experiències i vivències relacionades amb les situacions d’assetjament, abús o agressions sexuals. Tens fins al 31 de maig de 2020 per fer-ho. És totalment anònim i confidencial.

+ info: –aquí–


Inscripcions obertes a les aules temàtiques

Encara ets a temps d’inscriure’t a les aules temàtiques en línia que ofereix el Servei Municipal de Joventut. Són un total de set aules i comencen la setmana vinent:

Hip-hop: Aula de cultura urbana
Aula de coach: aprendre a estudiar
Aula de llengua japonesa (3 nivells)
Aula de teatre jove
Aula de dansa: contemporani i experimental

+ info i inscripcions: –aquí–

CARNET
TARRAGONAJOVE
 

Carnet Tarragonajove
OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS
Oficina Jove del Tarragonés
ESPAI JOVE
KESSE
© Copyright 2020 Tarragonajove. Tots els drets reservats.
www.tarragonajove.org | tarragonajove@tarragona.cat | Tel: 977 29 62 51
Si aquest correu t’ha arribat per error i no desitges rebre’l més, pots donar-te de baixa aquí
FacebookTwitterInstagramYoutubeFlcikrFoursquareCorreu electrònic