Servei Municipal de Joventut – Ajuntament de Tarragona
Butlletí de notícies joves – www.tarragonajove.org
23/04/2020

Recomanacions literàries
Videobooks és una sèrie de càpsules de vídeo en què joves i no tan joves de Tarragona i voltants recomanen lectures per celebrar aquest Sant Jordi 2020 en confinament. Feliç Diada!

+ info: –aquí–


 

Canvi de dates de la Mostra de Teatre Jove

A causa de l’estat d’alarma, la Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona i els grups de teatre jove han acordat realitzar la 27a edició de la Mostra de Teatre Jove del 28 d’octubre al 30 de novembre al Teatre Metropol.

+ info: –aquí–


Aules temàtiques: formació en línia

Les activitats del Servei Municipal de Joventut continuen aquests dies amb l’inici de les aules temàtiques. Aquests espais, que són habituals en la programació de l’Espai Jove Kesse durant l’any, han adoptat el format en línia per continuar oferint espais de formació i acció a joves entre 12 i 35 anys. Coach per aprendre a estudiar, hip-hop i cultura urbana, cinema i fotografia, japonès, teatre i dansa són les diverses activitats que s’inicien durant aquesta setmana i que s’allargaran fins al mes de juny.

+ info i inscripcions: –aquí–


Climactives: Cases passives

Taller que parlarà de l’eficiència energètica de les llars, quines alternatives existeixen des del consum responsable i quines eines es poden utilitzar per estalviar energia. Mitjançant una dinàmica participativa es realitzarà l’ecomaping d’un edifici per observar amb dades concretes.

Dv. 24 d’abril (19 h) / Gratuït
En streaming / A partir de 12 anys

+ info: –aquí–


Sessió de ioga i meditació amb música

Agafa una postura còmoda i prepara’t per aquesta pràctica. Descobreix com el ioga t’aporta més serenitat, energia i tranquil·litat. Practicaràs ioga amb total seguretat i sense complicacions.

Dc. 29 d’abril (18 h) / Gratuït
En streaming / A partir de 12 anys

+ info: –aquí–


Inscriu-te a la borsa de treball de l’Ajuntament
La borsa de treball de l’Ajuntament de Tarragona ofereix un servei d’intermediació laboral entre les persones que busquen feina i les empreses que sol·liciten personal. Tot i l’estat d’alarma, la borsa continua activa. Si ets menor de 35 anys, t’hi pots inscriure a través de l’Oficina Jove del Tarragonès enviant un correu electrònic amb el teu currículum a treball.oficinajove@tarragona.cat.

+ info: –aquí–

CARNET
TARRAGONAJOVE
 

Carnet Tarragonajove
OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS
Oficina Jove del Tarragonés
ESPAI JOVE
KESSE
© Copyright 2020 Tarragonajove. Tots els drets reservats.
www.tarragonajove.org | tarragonajove@tarragona.cat | Tel: 977 29 62 51
Si aquest correu t’ha arribat per error i no desitges rebre’l més, pots donar-te de baixa aquí
FacebookTwitterInstagramYoutubeFlcikrFoursquareCorreu electrònic