Servei Municipal de Joventut – Ajuntament de Tarragona
Butlletí de notícies joves – www.tarragonajove.org
30/04/2020

Arrenca l’Aula de dansa
Aula en línia de dansa contemporània i experimental, impartida per Raquel Méndez i Júlia Miralles de la companyia La Im.perfecta. Espai de trobada entre la dansa i el teatre corporal dirigit al treball del lliure moviment, on l’aprenentatge es veurà reflectit en l’exploració de la tècnica bàsica d’estil contemporani, de terra, aèria i partnering, per poder assolir les eines necessàries per a interpretació escènica.

Ds. del 2 de maig al 20 de juny / Gratuït
Campus virtual Tarragonajove / de 12 a 35 anys

+ info i inscripcions: –aquí–


 

Organitza la teva cerca de feina

Portes un període sense treballar i vols posar-te a buscar feina de cara a l’estiu? Com ho faràs? Començaràs a enviar currículums indiscriminadament a totes les empreses? Un moment, atura’t! Una cerca de feina organitzada és molt més profitosa! En aquesta sessió et donarem les claus per fer-ho.

Dj. 7 de maig (10 h) / Gratuït
Streaming / De 16 a 35 anys

+ info: –aquí–


Climactives: Residu zero

Taller participatiu on reflexionarem sobre els nostres hàbits de consum. Aprendrem l’origen i els diferents tipus de plàstic, així com alguns dels seus efectes nocius en el medi ambient i en la nostra salut. Tot seguit repassarem la regla de les 5 R en relació amb els residus (reduir, reutilitzar, reciclar, recuperar i responsabilitzar-se) i farem una dinàmica per veure quins hàbits podem canviar per disminuir el seu consum. Plantejarem la necessitat de reduir els nostres residus per arribar a la idea del Residu Zero. Seguidament, ens centrarem en la reutilització d’envasos de plàstic.

Dv. 8 de maig (18 h) / Gratuït
Streaming / A partir de 12 anys

+ info: –aquí–


Ampliat el termini Erasmus + al Cos Europeu de Solidaritat
La Comissió Europea ha ampliat fins al 7 de maig, a causa de la situació derivada de la crisi del coronavirus, el termini de presentació de projectes Erasmus + Joventut en Acció i Cos Europeu de Solidaritat.

+ info: –aquí–


Guia de consells per a joves confinats

La Direcció General de Joventut publica dues guies amb consells pràctics perquè les persones joves i els professionals de joventut puguin gestionar el confinament amb equilibri emocional.

+ info: –aquí–


1a Mostra d’ImpulsFP en línia
El 12, 13 i 14 de maig de 2020, de 9 a 11.30 h, tindrà lloc la 1a Mostra d’ImpulsFP, un espai on descobrir el talent de l’FP i compartir experiències. És el primer esdeveniment en línia que aplega alumnes vinguts d’arreu del territori i que premia la capacitat emprenedora i d’innovació de la formació professional catalana.

+ info: –aquí–

CARNET
TARRAGONAJOVE
 

Carnet Tarragonajove
OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS
Oficina Jove del Tarragonés
ESPAI JOVE
KESSE
© Copyright 2020 Tarragonajove. Tots els drets reservats.
www.tarragonajove.org | tarragonajove@tarragona.cat | Tel: 977 29 62 51
FacebookTwitterInstagramYoutubeFlcikrFoursquareCorreu electrònic