Servei Municipal de Joventut - Ajuntament de Tarragona
Butlletí de notícies joves - www.tarragonajove.org
08/05/2020

No veus correctament aquest email?
Mira'l al teu navegador
 
 
 
Arrenca la preinscripció al curs 20-21, que serà telemàtica

 

A partir el 13 de maig i fins al 22 del mateix mes es podrà dur a terme la preinscripció escolar per als ensenyaments de primer i segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria. Un procés que enguany, a causa de les circumstàncies extraordinàries per la Covid-19, serà prioritàriament de manera telemàtica i presencial només amb cita prèvia. La preinscripció per als ensenyaments postobligatoris serà: del 27 de maig al 3 de juny en el cas de batxillerat; del 2 al 8 de juny els cicles de grau mitjà d’FP i d’arts plàstiques i disseny; i del 10 al 17 de juny, en el cas dels cicles de grau superior d’FP i d’arts plàstiques i disseny.

+ info: --aquí--
 


Climactives: Residu zero

 

Taller participatiu on reflexionarem sobre els nostres hàbits de consum. Aprendrem l'origen i els diferents tipus de plàstic, així com alguns dels seus efectes nocius en el medi ambient i en la nostra salut. Tot seguit repassarem la regla de les 5 R en relació amb els residus (reduir, reutilitzar, reciclar, recuperar i responsabilitzar-se) i farem una dinàmica per veure quins hàbits podem canviar per disminuir el seu consum. Plantejarem la necessitat de reduir els nostres residus per arribar a la idea del Residu Zero. Seguidament, ens centrarem en la reutilització d’envasos de plàstic.

Dv. 8 de maig (18 h) / Gratuït
Streaming / A partir de 12 anys

+ info: --aquí--
 


Marató formativa de la Jove Cambra Internacional

 

La Jove Cambra Internacional organitza aquest dissabte 9 de maig la Marató JCI, un esdeveniment formatiu en streaming en línia sota el lema ‘Joves: preparem-nos per a un món canviant’. Tindrà lloc de 10 h a 14 h i comptarà amb la presència de  l’economista Santiago Niño-Becerra, la jurista Andrea Mendiola, la investigadora Laura Diaz o l’empresari Emili Duró, entre d’altres. 

+ info: --aquí--
 


Inscripcions obertes a l'enigma nocturn 'Escape boom'

 

Se’ns acaba el temps! Una fuita està contaminant l’aire i, si no hi posem remei, el núvol tòxic s’escamparà fatídicament. Intenteu resoldre aquest enigma asfixiant abans no sigui massa tard!

Dv. 12 de juny (21 a 23 h) / Gratuït
Discordapp / de 14 a 35 anys

+ info i inscripcions: --aquí--
 


Pràctiques remunerades a l'entorn rural

 

Avui, 8 de maig, es tanca el termini d'inscripció al programa Pràcticum Odisseu. Un centenar d'empreses de zones rurals ofereixen 82 places en l'àmbit del turisme, l'administració, el màrqueting, l'enginyeria o l'alimentació.

+ info: --aquí--
 
 
 
CARNET
TARRAGONAJOVE
 
Carnet Tarragonajove
 
OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS
 
Oficina Jove del Tarragonés
 
ESPAI JOVE
KESSE
 
 
© Copyright 2020 Tarragonajove. Tots els drets reservats.
www.tarragonajove.org | tarragonajove@tarragona.cat | Tel: 977 29 62 51
 
FacebookTwitterInstagramYoutubeFlcikrFoursquareCorreu electrònic