Servei Municipal de Joventut – Ajuntament de Tarragona
Butlletí de notícies joves – www.tarragonajove.org
21/05/2020
{{ subscriber.name }}
No veus correctament aquest email?
Mira’l al teu navegador

El 60% de l’Estiu TarragonaJove serà en línia

La Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona enllesteix els darrers detalls de la nova programació d’activitats, cursos i tallers per a joves Estiu TarragonaJove. Es preveu que la temporada d’estiu contempli gairebé 60 activitats que es repartiran entre el 29 de juny i el 30 de setembre. 6 de cada 10 propostes seran en format virtual i 9 de cada 10, totalment gratuïtes.

+ info: –aquí–


Els centres educatius reobriran a partir de l’1 de juny

 

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ha elaborat un pla d’obertura dels centres educatius de Catalunya per a finals del curs actual i per al pròxim curs 2020-2021. El curs actual no es reprendrà de forma tradicional, es continuarà fent telemàticament i es tancarà el 19 de juny.

+ info: –aquí–


Servei d’orientació virtual per a la tria educativa

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya impulsa ‘Al teu costat en la tria educativa’, un projecte d’informació i orientació acadèmica virtual que vol ajudar l’alumnat i les seves famílies en la tria dels ensenyaments postobligatoris i de l’itinerari educatiu.

+ info: –aquí–


Condicions per a les activitats de lleure educatiu

El comitè tècnic del Procicat ha aprovat el marc general de recomanacions sanitàries i de protecció civil per a l’organització de les activitats de lleure educatiu d’aquest estiu. 

+ info: –aquí–


Campanya sobre violències masclistes i Covid-19

 

L’Institut Català de les Dones ha posat en marxa a les xarxes social la campanya ‘#AgafaElGuant Infants i joves lliures de violències masclistes’ amb l’objectiu d’augmentar la protecció i la seguretat d’infants, adolescents i joves davant les violències masclistes en l’actual realitat derivada per la crisi sociosanitària de la Covid-19.

+ info: –aquí–


6è aniversari de Ràdio Ciutat de Tarragona

Ràdio Ciutat de Tarragona està celebrant el seu 6è aniversari. L’emissora digital coorganitza des del 2018 el Casal Radiofònic juntament amb el Servei Municipal de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona. El personal de l’Espai Jove Kesse ha escrit el següent text d’agraïment: –aquí–
CARNET
TARRAGONAJOVE
 

Carnet Tarragonajove
OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS
Oficina Jove del Tarragonés
ESPAI JOVE
KESSE
© Copyright 2020 Tarragonajove. Tots els drets reservats.
www.tarragonajove.org | tarragonajove@tarragona.cat | Tel: 977 29 62 51
Si aquest correu t’ha arribat per error i no desitges rebre’l més, pots donar-te de baixa aquí
FacebookTwitterInstagramYoutubeFlcikrFoursquareCorreu electrònic