Servei Municipal de Joventut – Ajuntament de Tarragona
Butlletí de notícies joves – www.tarragonajove.org
04/06/2020

Comencen les inscripcions de l’Estiu TarragonaJove

El pròxim 10 de juny, a les 10 h, s’activa el programa d’inscripcions de les activitats d’Estiu TarragonaJove. Aquesta programació arriba a la 36a edició. De l’oferta de 60 activitats, 6 de cada 10 són novetat i posen a disposició un total de 2.000 places adreçades a persones entre els 12 i els 35 anys. Es realitzaran a través de campus virtual i també presencials a l’Espai Jove Kesse, Espai Jove la Palmera o altres espais i zones de la ciutat.

+ info: –aquí–


La borsa de treball, ara accessible via web

La borsa de treball de l’Ajuntament de Tarragona ofereix un servei d’intermediació laboral entre les persones que busquen feina i les empreses que sol·liciten personal. Està adreçat a persones en situació d’atur i també a persones en actiu que busquen millorar o complementar la seva feina actual. A partir d’ara hi podreu accedir via web per donar-vos d’alta, consultar les ofertes actives o introduir canvis al vostre currículum o a les vostres dades personals.

+ info: –aquí–


Enigma nocturn: ‘Escape boom’


Se’ns acaba el temps! Una fuita està contaminant l’aire i, si no hi posem remei, el núvol tòxic s’escamparà fatídicament. Intenteu resoldre aquest enigma asfixiant abans no sigui massa tard!

Dv. 12 de juny (21 a 23 h) / Gratuït
Discordapp / de 14 a 35 anys

+ info i inscripcions: –aquí–


 Start! Noves Oportunitats del Camp de Tarragona

La Fundació Intermèdia juntament amb la Fundació Formació i Treball, gestiona aquest programa que pretén donar una segona oportunitat a nois i noies d’entre 16 i 24 anys que no han finalitzat amb èxit els estudis obligatoris i/o postobligatoris. Ofereix orientació laboral i educativa i oferta formativa.

+ info: –aquí–

CARNET
TARRAGONAJOVE
Carnet Tarragonajove
OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS
Oficina Jove del Tarragonés
ESPAI JOVE
KESSE
© Copyright 2020 Tarragonajove. Tots els drets reservats.
www.tarragonajove.org | tarragonajove@tarragona.cat | Tel: 977 29 62 51
FacebookTwitterInstagramYoutubeFlcikrFoursquareCorreu electrònic