Servei Municipal de Joventut – Ajuntament de Tarragona
Butlletí de notícies joves – www.tarragonajove.org
11/06/2020

Obertes les inscripcions a l’Estiu TarragonaJove
Recordeu que continuen obertes les inscripcions a les activitats d’Estiu TarragonaJove. Amb una oferta de 60 activitats, 6 de cada 10 són novetat i posen a disposició un total de 2.000 places adreçades a persones entre els 12 i els 35 anys. Es realitzaran a través de campus virtual i també presencials a l’Espai Jove Kesse, Espai Jove la Palmera o altres espais i zones de la ciutat.

+ info: –aquí–


L’Estiu amb Cooperació reflexiona sobre els refugiats

Durant els mesos de juny i juliol tornen a Tarragona les propostes d’estiu del Departament de Cooperació, que ja, en la seva desena edició, presenta una sèrie de propostes pensades per a tots els públics i que enguany consten d’un microcicle i de cinc activitats gratuïtes, que reflexionaran entorn de les condicions i les circumstàncies de les persones que viuen en situació de desplaçament forçat o refugi.

+ info: –aquí–


Ajuts a l’autoocupació de joves en Garantia Juvenil


La Generalitat ha publicat una convocatòria d’ajuts destinats a afavorir la inserció laboral mitjançant l’autoocupació d’aquells joves inscrits al programa de Garantia Juvenil. L’ajut pot arribar a ser de fins a 10.000 € durant el primer any d’activitat i es dirigeix a joves que abans de donar-se d’alta com a treballadors autònoms estiguin inscrits al Programa de Garantia Juvenil i que tinguin entre 18 i 29 anys.

+ info: –aquí–


Informe ‘Joventut, Covid-19 i desigualtats’


L’Observatori Català de la Joventut, en col·laboració amb l’Àrea d’Inclusió de l’Agència Catalana de la Joventut (ACJ), ha fet pública la primera part de l’informe ‘Joventut, Covid-19 i desigualtats. Situació actual i prospectiva’, centrada en la situació i necessitats de les persones joves de Catalunya durant l’estat d’alarma i els propers mesos.

+ info: –aquí–


 Vols participar en un projecte de la URV?

La Universitat Rovira i Virgili està buscant joves d’entre 16 i els 18-20 anys per participar en un grup focal. Es tracta d’un projecte d’investigació qualitativa sobre les necessitats d’informació i coneixement de la població envers l’anticoncepció. Tindrà lloc durant aquest mes de juny i no s’allargarà més d’hora i mitja.

+ info: –aquí–

CARNET
TARRAGONAJOVE
 

Carnet Tarragonajove
OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS
Oficina Jove del Tarragonés
ESPAI JOVE
KESSE
© Copyright 2020 Tarragonajove. Tots els drets reservats.
www.tarragonajove.org | tarragonajove@tarragona.cat | Tel: 977 29 62 51
FacebookTwitterInstagramYoutubeFlcikrFoursquareCorreu electrònic