Servei Municipal de Joventut – Ajuntament de Tarragona
Butlletí de notícies joves – www.tarragonajove.org
01/07/2020

Arrenca la programació del Festival Sota La Palmera 

El Festival Sota La Palmera 2020 arrenca aquest divendres amb un doble concert de Steven Munar i Núria Garcia. L’actuació també s’inclou en l’edició de cloenda del Mirall Sonor (2010-2020).

Dv. 3 de juliol (21.30 h) / Gratuït amb reserva prèvia
Espai Jove La Palmera i en streaming

+ info: –aquí–


Xerrada amb ‘Les de l’hoquei’

Quatre estudiants de Comunicació Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, Laura Azemar, Natàlia Boadas, Marta Vivet i Ona Anglada, van idear Les de l’hoquei com a treball de final de grau. Vindran a explicar-nos com s’ho han fet perquè un treball de classe de quatre joves universitàries catalanes hagi acabat a les pantalles de tot el món via Netflix després del seu èxit a TV3.

Dt. 7 de juliol (19 h) / Gratuït
Streaming / a partir de 12 anys

+ info: –aquí–


L’Oficina Jove del Tarragonès amplia horaris


L’Oficina Jove del Tarragonès amplia aquest mes de juliol les hores d’obertura, tot i seguir prioritzant l’atenció en línia. Fes clic a + info per veure els horaris i mètodes de contactes dels serveis d’Informació, Treball i Salut i de la Referent d’Ocupació Juvenil.

+ info: –aquí–


Taller d’expressió oral i corporal


Aquest taller té com a objectiu ajudar a persones en situació de recerca de feina. Com parlar en públic, fer exposicions, etc. Coneixerem què expressem amb el nostre cos quan som davant d’altres persones i aprendrem a donar la mateixa informació amb el cos que amb la veu.

Dl. i dv. 6 i 10 de juliol (17.30 a 20 h) / Gratuït
Campus virtual / de 12 a 35 anys

+ info: –aquí–


Subvencions per contractar joves professionals del lleure

La Generalitat ha obert una convocatòria de subvencions destinades a contractar persones joves en pràctiques per a entitats d’educació en el lleure inscrites al Cens d’Entitats Juvenils de la Direcció General de Joventut, així com per a empreses del sector del lleure educatiu.

+ info: –aquí–


Premis Emprèn 2020

 

La Diputació de Tarragona ha engegat una nova convocatòria dels Premis Emprèn, amb cinc premis de 4.000 € i quinze mencions de 1.000 €. Enguany, amb l’objectiu de donar resposta a la crisi sanitària i econòmica derivada de la Covid-19, s’ha afegit a les bases de la convocatòria un nou criteri de valoració que té en compte l’adaptació dels projectes al nou context socioeconòmic.

+ info: –aquí–

CARNET
TARRAGONAJOVE
 

Carnet Tarragonajove
OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS
Oficina Jove del Tarragonés
ESPAI JOVE
KESSE
© Copyright 2020 Tarragonajove. Tots els drets reservats.
www.tarragonajove.org | tarragonajove@tarragona.cat | Tel: 977 29 62 51
FacebookTwitterInstagramYoutubeFlcikrFoursquareCorreu electrònic