Servei Municipal de Joventut – Ajuntament de Tarragona
Butlletí de notícies joves – www.tarragonajove.org
08/07/2020

Nit de la Il·lustració

La Nit de la Il·lustració d’enguany es presenta en format exclusivament en línia. Ens acompanyaran Joan Rioné, Raquel Méndez, Eva Vallès i Anna Fonoll, que com a talleristes de l’Espai Jove Kesse llençaran diferents reptes per tal que els il·lustradors ens ensenyin les seves destreses artístiques. Els il·lustradors convocats -Pere Grané, Júlio Aliau, Maria del Mar Sendra i Alicia Caboblanco- ens aniran ensenyant el seu procés d’il·lustració en directe. La Nit de la Il·lustració forma part del Festival Sota La Palmera, que aquest cap de setmana proposa també els concerts de Pepet Nuet, Paula Llaurador Coll i Montse Castellà. Cal reservar entrada per assistir als concerts; en cas d’estar exhaurides, es podrà seguir en streaming.

Dj. 9 de juliol (21.30 h) / Gratuït
Exclusivament en streaming

+ info: –aquí–


Laboratori de lliure moviment

Quatre dies per gaudir de la dansa com a canal expressiu de les nostres emocions, per fer servir el moviment propi com a eina creadora. Un espai per fomentar la creativitat i la lliure expressió, descobrint-me a mi mateix/a, concedint-me permís per a ballar amb passió, oblidant la imitació i traient la meva pròpia personalitat on ni jo mateix/a em sé els passos.

Del 13 al 16 de juliol (10 a 13 h) / Gratuït
Espai Jove Kesse / a partir de 13 anys

+ info i inscripcions: –aquí–


L’Altaveu Jove. Espai d’apoderament col·lectiu


Tercera sessió. Més enllà de la condició social, de les capacitats i del gènere, ara és el moment de trobar-nos les persones joves i reivindicar-nos com a col·lectiu per poder donar la nostra opinió i ser escoltades. L’altaveu jove vol ser l’espai on compartir les dificultats i privilegis de cada persona i trobar les estratègies comunicatives per juntes donar la nostra opinió i incidir socialment.

Dc. 15 de juliol (17 a 20 h) / Gratuït
Campus virtual / A partir de 16 anys

+ info i inscripcions: –aquí–


Ajuts a la contractació de persones joves tutelades


El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha obert una nova línia d’ajuts per a les persones joves tutelades i extutelades per l’Administració de la Generalitat de Catalunya dins del Programa Treball i Formació. La convocatòria s’adreça a les administracions locals i entitats i ofereix una experiència professional d’una duració de dotze mesos juntament amb accions de formació dins l’horari laboral.

+ info: –aquí–


Escola d’Estiu del Voluntariat

La 21a edició de l’Escola d’Estiu del Voluntariat és un projecte de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) de la Generalitat de Catalunya que ofereix activitats formatives gratuïtes per a persones voluntàries, coordinadors i coordinadores de voluntariat i responsables d’entitats. Atesa la situació d’emergència sanitària, el format de l’Escola passa de ser presencial a ser en línia i tindrà lloc els dies 28, 29 i 30 de juliol en horari de matí i tarda.

+ info: –aquí–


Activitats d’estiu de Sansalab

 

L’Associació Ariadna organitza un conjunt d’activitats d’estiu, com fotografia o vídeo, en el marc de Sansalab. Tindran lloc al Local d’Entitats de Sant Salvador a partir del 13 de juliol, de dilluns a divendres de 10 a 14 h. Es faran dos grups, un per a joves entre 12 i 15 anys i l’altra per a majors de 16 anys.

+ info: –aquí–

CARNET
TARRAGONAJOVE
 

Carnet Tarragonajove
OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS
Oficina Jove del Tarragonés
ESPAI JOVE
KESSE
© Copyright 2020 Tarragonajove. Tots els drets reservats.
www.tarragonajove.org | tarragonajove@tarragona.cat | Tel: 977 29 62 51
FacebookTwitterInstagramYoutubeFlcikrFoursquareCorreu electrònic