Servei Municipal de Joventut – Ajuntament de Tarragona
Butlletí de notícies joves – www.tarragonajove.org
15/07/2020

El Diluvi, al Festival Sota La Palmera
Aquest divendres, els valencians El Diluvi oferiran un dels grans concerts del Festival Sota La Palmera 2020. Presenten la gira de ‘Junteu-vos’, el seu quart LP, carregat del seu mestissatge mediterrani on el folk, la cúmbia, el reggae i la rumba es conjuguen amb festiva precisió en l’ampli ventall del fet tradicional. La programació setmanal del festival la completen ‘Circ Esperança’, la Nit de la Dansa i un concert de The Blind Mirror. Cal reservar entrada per assistir a tots els espectacles; en cas d’estar exhaurides, es podrà seguir en streaming.

+ info: –aquí–


Sucs i batuts per passar millor la calor

Aquest taller passa a ser en directe per streaming a causa de l’alta demanda d’inscripcions. Tothom que hi vulgui participar s’ha d’apuntar a llista d’espera i rebran l’enllaç del taller.

Dj. 16 de juliol (18.30 a 20 h) / Gratuït
Streaming / a partir de 12 anys

+ info: –aquí–


Xerrada virtual: ‘Desplaçament, refugi i apatrídia’

 

Parlarem sobre les condicions i les causes de les persones que han d’abandonar la seva llar per diferents motius i, especialment, de les dificultats que tenen les persones en situació d’apatrídia per a ser reconegudes com a ciutadanes d’algun país. A més, ens informaran de com s’afronta l’actual crisi sanitària als campaments de persones desplaçades i refugiades.

Intervenen Francisco Ortiz, expert i especialista en apatrídia d’ACNUR Espanya i Lahbib Sidahmed, del Sàhara Occidental.  Modera la xerrada Josep Alcoceba, responsable del projecte Xarxa de Cooperació al Desenvolupament del Sud de Catalunya

Participa la Oficina de Representación de ACNUR en España amb el suport del Comité Català d’ACNUR.

 

Dv. 17 de juliol (13 h) / Gratuït
Web Cooperació / Totes les edats

+ info: –aquí–


Menstruació conscient i sostenible


En aquest taller aprendrem què és i quines fases té el cicle menstrual per tal de contribuir a l’autoconeixença i a viure una menstruació en positiu. Aprendrem a fer el diagrama lunar, coneixerem les opcions d’higiene menstrual d’un sol ús, quins materials usen per a la seva fabricació i com ens afecta a nosaltres i al planeta. Descobrirem quines alternatives reutilitzables, ecològiques i sostenibles tenim a l’abast i com ens ajuden a reduir residus alhora que estalviem diners en productes d’higiene menstrual d’un sol ús.

Dt. 21 de juliol (17.30 a 20.30 h) / Gratuït
Campus TarragonaJove / Noies a partir de 14 anys

+ info i inscripcions: –aquí–


Premis Tarragonès de Creació i Difusió

Divendres 24 de juliol acaba el termini de presentació de propostes als Premis Tarragonès de Creació i de Difusió. Les propostes poden ser presentades pels ajuntaments, entitats i associacions del Tarragonès.

+ info: –aquí–


La Tàrraco Zombie Experience, en línia

 

Invasió de criatures somnàmbules que ressorgiran del món dels morts amb un incessant desig carnívor. Al vespre-nit la crida zombi ensordirà Tarragona i caldrà sobreviure als atacs zombis que truquen a la porta de casa teva.

Ds. 8 d’agost (22 a 00 h) / Gratuït
Discordapp / a partir de 16 anys

+ info: –aquí–

CARNET
TARRAGONAJOVE
 

Carnet Tarragonajove
OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS
Oficina Jove del Tarragonés
ESPAI JOVE
KESSE
© Copyright 2020 Tarragonajove. Tots els drets reservats.
www.tarragonajove.org | tarragonajove@tarragona.cat | Tel: 977 29 62 51
FacebookTwitterInstagramYoutubeFlcikrFoursquareCorreu electrònic