Servei Municipal de Joventut – Ajuntament de Tarragona
Butlletí de notícies joves – www.tarragonajove.org
29/07/2020

10 anys d’Oficina Jove del Tarragonès
El 23 de juliol de 2010 es va inaugurar l’Oficina Jove del Tarragonès, equipament de referència per a la informació, orientació i assessorament a les persones joves. És un servei que va néixer impulsat per la Generalitat, el Consell Comarcal del Tarragonès i l’Ajuntament de Tarragona. Al llarg d’aquests deu anys s’han atès més de 60.000 persones que han adreçat més de 100.000 consultes de tota mena als serveis d’Informació General, Salut, Treball, Referent d’Ocupació Juvenil i Garantia Juvenil. L’Oficina Jove romandrà tancada per vacances del 3 al 31 d’agost i tornarà a obrir al setembre; podreu consultar l’horari d’obertura aquí.

+ info: –aquí–


Xerrada: ‘Realfooding vs. Matrix’

S’han obert noves places per a aquesta xerrada on s’explicarà com els ingredients dels ultraprocessats com el sucre o l’oli de palma són els majors causants de desforestació del món, o com els envasos de patates fregides, les llaunes de refresc o tots els paquets de colors dels ultraprocessats són residus d’un sol ús i molts no reciclables, i acaben contaminant els mars i oceans, a part de produir-se a milers de quilòmetres del seu lloc d’origen i realitzen molts quilòmetres de viatge per la seva distribució, el que genera més CO₂ a l’atmosfera.

Dj. 30 de juliol (18.30 a 20 h) / Gratuït
Campus TarragonaJove

+ info i inscripcions: –aquí–


Nit de monòlegs amb Violant Llopis i Oye Sherman

 

La vallenca Violant Llopis s’incorpora a la Nit de monòlegs del Festival Sota La Palmera en substitució d’Ana Polo, que no hi podrà actuar. Completarà el cartell ‘Oye Sherman’, que és el pseudònim de la humorista i guionista Maria Rovira. Forma part de l’equip de ‘L’Estat de Gràcia’ de Catalunya Ràdio i ‘L’irradiador’, un programa de literatura d’ICat FM, on condueix la seva secció Sherman & Co. Ha col·laborat al programa televisiu ‘La nit dels Òscars’ de TV3 i fa monòlegs a El Soterrani.

Dj. 30 de juliol (21.30 h) / Gratuït
Streaming 

+ info: –aquí–


Sara Socas, La Massiva, Alidé Sans i Joan Masdeu tanquen el Festival Sota La Palmera


Un concert de Sara Socas i de la MC La Massiva (membre de Tribade) divendres i les actuacions d’Alidé Sans i Joan Masdeu dissabte tanquen la programació d’enguany del Festival Sota La Palmera, que s’ha celebrat des del 3 de juliol a l’Espai Jove La Palmera i en streaming.

Dv. 31 de juliol i ds. 1 d’agost (21.30 h) / Gratuït
Streaming 

+ info: –aquí–


Acredita les teves competències professionals

La Generalitat de Catalunya obrirà el pròxim 1 de setembre termini de presentació de la sol·licitud de preinscripció al procés d’avaluació i acreditació de competències professionals en el lloc de treball adquirides mitjançant l’experiència professional o formació no oficial. La convocatòria fa referència a una vintena d’àmbits professionals.

+ info: –aquí–

CARNET
TARRAGONAJOVE
 

Carnet Tarragonajove
OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS
Oficina Jove del Tarragonés
ESPAI JOVE
KESSE
© Copyright 2020 Tarragonajove. Tots els drets reservats.
www.tarragonajove.org | tarragonajove@tarragona.cat | Tel: 977 29 62 51
FacebookTwitterInstagramYoutubeFlcikrFoursquareCorreu electrònic