Servei Municipal de Joventut – Ajuntament de Tarragona
Butlletí de notícies joves – www.tarragonajove.org
12/08/2020

12/08 Dia Internacional de la Joventut

Sabies que…? El 1999, l’Assemblea General de les Nacions Unides va designar el 12 d’agost com el Dia Internacional de la Joventut, seguint les recomanacions de la Conferència Mundial de Ministres de la Joventut (Lisboa, 1998). Es tracta d’una celebració anual que busca promoure el paper de la joventut com a sòcia essencial en els processos de canvi i generar un espai per generar consciència sobre els reptes i problemes a què aquests s’enfronten. El Dia Internacional de la Joventut serveix per celebrar i donar veu al jovent, les seves accions i les seves iniciatives dels joves.

Des de Tarragonajove seguirem treballant durant tot l’any per donar eines i recursos a les persones joves, per orientar i assessorar de manera específica, però també realitzant accions formatives i culturals, que donin suport al jovent, en el seu procés de transformació i de construcció del futur, a través del camí cap a l’autonomia personal.

+ info: –aquí–


Els Espais Joves tanquen per vacances

S’han L’Oficina Jove del Tarragonès i l’Espai Jove Kesse tancaran uns dies després de l’activitat d’estiu per començar al setembre una nova temporada. Més de 9.000 joves han fet ús dels serveis d’informació, assessorament i acompanyament o participat de les accions programades en el marc de les activitats de temporada en format presencial i en línia.

+ info: –aquí–


Balanç molt positiu del Festival Sota La Palmera 

Del 3 de juliol al dia 1 d’agost, el Festival Sota la Palmera ha reunit 2500 persones tant per als actes i espectacles del festival com pel seguiment en directe mitjançant l’streaming al canal de youtubue de Tarragonajove.  El conseller de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona, Hermán Pinedo, ha valorat positivament els resultats del Festival Sota La Palmera d’enguany i ha destacat que “és un espai d’exhibició i promoció per als joves creadors de la ciutat i el Camp de Tarragona amb una programació variada d’espectacles i propostes artístiques”, també ha manifestat que “l’Espai Jove La Palmera és un equipament de referència dels vespres i les nits d’estiu a Tarragona”.

+ info: –aquí–


FITT. Noves Dramatúrgies 2020

 

El FITT Noves Dramatúrgies organitzat per SALA TRONO és un centre de referència teatral contemporània on moltes companyies presenten el seu espectacle per primer cop a casa nostra. Autors contemporanis ens parlen, a través de l’art, d’allò que els inquieta. Creadors que conviden al públic a establir noves relacions amb el teatre. A redescobrir-lo. Fem entre tots que Tarragona, durant quatre dies, sigui un obrador teatral. Vés i coneix les companyies i els/les programadores, gaudeix dels sopars tarragonins, dels vermuts teatrals, dels workshops… Viu l’experiència del FITT!

+Info i programació–aquí–


Fes-te Masker i expressa’t

És una campanya en positiu, no alliçonadora, que defuig i rebutja la criminalització del col·lectiu jove, i que pretén que les persones joves, que ja han estat molt implicades en la lluita contra la COVID-19 durant l’etapa de confinament, siguin ara protagonistes d’aquesta nova etapa, a través de la cura dels altres i de la seva pròpia. La campanya vol que siguin les persones joves les que abanderin aquest canvi! Vol traslladar que en l’actual context la solidaritat, l’amistat, l’amor, el feeling i el bon rotllo es demostra separant-se i fent servir les mascaretes. I que, en aquest canvi està el repte! 

+ info: –aquí–

CARNET
TARRAGONAJOVE
 

Carnet Tarragonajove
OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS
Oficina Jove del Tarragonés
ESPAI JOVE
KESSE
© Copyright 2020 Tarragonajove. Tots els drets reservats.
www.tarragonajove.org | tarragonajove@tarragona.cat | Tel: 977 29 62 51
FacebookTwitterInstagramYoutubeFlcikrFoursquareCorreu electrònic