Servei Municipal de Joventut – Ajuntament de Tarragona
Butlletí de notícies joves – www.tarragonajove.org
15/09/2020

La Tardor Jove ofereix més de 60 activitats

La temporada de tardor a Tarragona arriba més jove que mai acompanyant i complementant l’inici de curs i estudis lectius, oferint especialment propostes creatives i de nou format.  A partir d’avui tots els joves d’entre 12 i 35 anys ja es poden inscriure a les més de 60 activitats, presencials i en línia, que es duran a terme entre el 29 de setembre i el 30 de desembre d’enguany. Podeu consultar tota la programació i formalitzar les inscripcions aquí.

+ info: –aquí–

Algunes activitats destacades:

– Aules temàtiques: Es consoliden i prenen força, elaborades segons els interessos i demandes dels i les joves que fan ús de l’Espai Jove Kesse. Així, cada dia de la setmana, de dimarts a dissabte, de les 18.30 a les 20 h, hi haurà propostes de tots tipus com teatre, cinema i fotografia, japonès, coach i cuina. Les novetats d’aquest any són l’aula de dansa contemporània i experimental i la de pintura creativa.

– Zoom Màgic: Masterclass de màgia en línia amb el Mag Gerard. Per aprendre sorprenents jocs de màgia interactius que després podràs fer a través d’Instagram i qualsevol plataforma per fer videoconferències.

– Teatre de la Humanitat: Workshop experimental a càrrec de Didier Ruiz, director artístic de La compagnie des Hommes. És sempre necessari el text perquè es produeixi l’acte teatral? Com es pot imaginar la creació de teatre a partir únicament del material humà? Com es construeix un imaginari a partir dels cossos, de les veus, de les paraules de cadascú, i com ens expliquen una història que ja no pertany llavors tan sols a qui l’explica?

– Taller de lletra i música amb Suu: Taller i breus regals acústics per descobrir què s’amaga rere les lletres i composicions de Suu, una de les artistes catalanes més seguides i escoltades de l’actualitat.

– Esport i aventura: Tornen els enigmes, els jocs de rol a càrrec del Club Diògenes Tarragona i, com a novetat, l’activitat Apoder’art, un espai on a través de les diferents disciplines artístiques s’utilitzaran com a eina d’alliberament, acceptació i apoderament.

– Tallers de treball: Des de l’Oficina Jove del Tarragonès es proposen tres sessions centrades en la recerca de treball, ‘Com preparar una entrevista de feina’, ‘Com fer un videocurrículum’ i ‘Recerca de feina per Internet’. El programa de tardor proposa també cursos d’aprenentatge formatiu per a la millora de les competències transversals, com a novetat i en format en línia dirigit a professionals que treballen amb joves.

– Kesse t’escolta: Nou servei adreçat a persones joves on s’ofereix un espai d’atenció individual i confidencial on qualsevol dubte, preocupació que puguin tenir ho podran compartir per tal de cercar possibles solucions o aconseguir augmentar el seu benestar personal. Aquest espai estarà acompanyat per Jordi Rodríguez, psicòleg especialitzat en persones joves des de fa més de 25 anys.

CARNET
TARRAGONAJOVE
Carnet Tarragonajove
OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS
Oficina Jove del Tarragonés
ESPAI JOVE
KESSE
© Copyright 2020 Tarragonajove. Tots els drets reservats.
www.tarragonajove.org | tarragonajove@tarragona.cat | Tel: 977 29 62 51
FacebookTwitterInstagramYoutubeFlcikrFoursquareCorreu electrònic