Servei Municipal de Joventut – Ajuntament de Tarragona
Butlletí de notícies joves – www.tarragonajove.org
07/10/2020

27a Mostra de Teatre de Jove

Malgrat la pandèmia i el confinament, que va obligar a canviar les dates de primavera per les noves de tardor, set companyies participaran en la 27a Mostra de Teatre Jove de Tarragona, que se celebrarà del 28 d’octubre al 26 de novembre al Teatre Tarragona. Les companyies participants són Meraki Teatre, Histrions Teatre, Arteliats Teatre, Tornavís, Vis de Vanadi, Aula de Teatre de la URV i Theatron. 

+ info: –aquí–

 

Storytelling. L’art d’explicar històries

Som joves i vivim com a joves que som. Canviem, mutem i amb nosaltres tot es transforma. Cada vegada més necessitem històries amb el propòsit de ser escoltades. Taller pràctic i creatiu d’edició de microrelats visuals ideat per joves amb la intenció d’explicar històries i vivències molt personals.

Dv. del 9 d’octubre al 6 de novembre (17 a 19 h) / Gratuït
Local Entitats Sant Salvador / de 12 a 20 anys

+ info i inscripcions: –aquí–

Apoder’art. L’art com a font d’apoderament
 

Utilitzar l’art com a eina d’alliberament, acceptació i apoderament: música, escriptura, pintura… un espai de creació artística fet a mida per a cadascú.

Ds. del 10 d’octubre al 19 de desembre (18.30 a 20.30 h) / Gratuït
Espai Jove Kesse / de 14 a 35 anys

+ info i inscripcions: –aquí–

Torna Cultura Kesse amb Anselm&Jar

 

Anselm & Jar és un espectacle que no et deixarà indiferent: Dos personatges (el mag i l’ajudant) s’endinsen en un món de màgia on tot hauria de sortir perfecte, la gran habilitat del mag Anselm i la poca traça d’en Jar fan d’aquesta comèdia màgica un espectacle de contrastos còmics que us faran riure a tort i a dret. Les invitacions són exhaurides però l’espectacle s’emetrà en directe per streaming.

Dv. 9 d’octubre (21 h) / Gratuït
Streaming

+ info: –aquí–

Vols estudiar a l’estranger?

Vols estudiar a l’estranger, però no saps per on començar? Aquesta xerrada en línia t’informarà sobre documentació i passos previs, vies per estudiar a l’estranger, opcions de les diferents etapes educatives i què passa després d’haver estudiat a l’estranger.

+ info: –aquí–

CARNET
TARRAGONAJOVE
Carnet Tarragonajove
OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS
Oficina Jove del Tarragonés
ESPAI JOVE
KESSE
© Copyright 2020 Tarragonajove. Tots els drets reservats.
www.tarragonajove.org | tarragonajove@tarragona.cat | Tel: 977 29 62 51
FacebookTwitterInstagramYoutubeFlcikrFoursquareCorreu electrònic