Servei Municipal de Joventut – Ajuntament de Tarragona
Butlletí de notícies joves – www.tarragonajove.org
15/10/2020
{{ subscriber.name }}
No veus correctament aquest email?
Mira’l al teu navegador

L’Oficina redueix horari presencial; el Kesse es manté obert

Seguint les noves mesures per frenar el contagi de la Covid19 aprovades per la Generalitat de Catalunya i per l’Ajuntament de Tarragona, que aconsellen un retorn al teletreball i una disminució de la interacció social, l’Oficina Jove del Tarragonès ha reduït el seu horari d’atenció presencial, que a partir d’avui passar a ser els dimarts i els divendres de 9 a 13 h. L’Espai Jove Kesse, per la seva banda, de moment manté horaris, serveis i activitats, bé siguin presencials o en línia. 

+ info: –aquí–


L’enigma ‘Meditrinàlia’ es durà a terme en línia

L’enigma nocturn ‘Meditrinàlia: em curo dels mals vells i dels nous’, que havia de tenir lloc demà divendres al Fòrum de la Colònia, passarà a fer-se en línia, a través de l’aplicació Discord. Per aquest motiu, s’hi han pogut habilitar més places i encara t’hi pots inscriure.

Dv. 16 d’octubre (21 h) / Gratuït
Discord / de 14 a 35 anys

+ info inscripcions: –aquí–


Cancel·lades dues obres de la Mostra de Teatre Jove
 

Després que l’Ajuntament de Tarragona hagi suspès tota activitat al Teatre Tarragona fins al pròxim 31 d’octubre, la primera representació de la Mostra de Teatre Jove 2020, ‘Mulilla sin desbravar’, d’Anna Blanc i presentada per Meraki Teatre, s’ha hagut de cancel·lar. Tampoc es podrà veure l’obra d’Arteliats Teatre ‘La ternura’, que per motius interns de la companyia es posposa a 2021.

+ info: –aquí–


El concert de Raül Cid Duo es manté presencial

 

El concert que Raül Cid Duo oferiran demà a l’Espai Jove Kesse es manté presencial, tot i que també s’emetrà en streaming. Es compliran totes les normes higièniques vigents, amb tan sols un 30% de l’aforament habilitat i entrades nominals. Raül Cid al piano i a la veu i Adrià Mort a la bateria oferiran un repertori proper i distès, passant per diferents moments de la història musical i els seus gèneres.

Dv. 16 d’octubre (21 h) / Gratuït
Espai Jove Kesse i Streaming

+ info i reserves: –aquí–


‘Circ de carrer’ es trasllada a l’Espai Jove Kesse

Els dos dies del taller ‘Circ de carrer’, que s’havien de realitzar al Centre Cívic de Torreforta, s’ubicaran finalment a l’Espai Jove Kesse amb motiu de les noves mesures adoptades per Generalitat i Ajuntament. A càrrec de la Cia Passabarret, seran dues tardes d’autèntic circ acròbata, funambulista, equilibrista, llunàtic i atrevit.

Ds. 17 i 24 d’octubre (17 a 19 h) / Gratuït
Espai Jove Kesse / de 12 a 35 anys

+ info: –aquí–

CARNET
TARRAGONAJOVE
 

Carnet Tarragonajove
OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS
Oficina Jove del Tarragonés
ESPAI JOVE
KESSE
© Copyright 2020 Tarragonajove. Tots els drets reservats.
www.tarragonajove.org | tarragonajove@tarragona.cat | Tel: 977 29 62 51
FacebookTwitterInstagramYoutubeFlcikrFoursquareCorreu electrònic