Servei Municipal de Joventut – Ajuntament de Tarragona
Butlletí de notícies joves – www.tarragonajove.org
22/10/2020

Carles Porta, a ‘La ciutat a cau d’orella’

La Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona, la Biblioteca Pública, l’Arxiu de Folklore de la URV i l’Escola de Lletres proposen per aquesta tardor una 8a edició del cicle ‘La ciutat a cau d’orella’ centrada en pandèmies i llegendes dels nostres dies. Un dels principals atractius del cicle serà comptar amb el mediàtic periodista, director i escriptor Carles Porta, famós pel programa ‘Crims’ emès per Catalunya Ràdio i TV3.

Del 6 al 27 de novembre / Gratuït
Diversos espais

+ info: –aquí–


Eines de gestió en línia i programari lliure

Controlar la gestió de les entitats i organitzacions mitjançant les tecnologies de la informació i la comunicació és una tasca realment necessària. No és normal veure arxivadors plens de fulls amb les dades de les persones voluntàries o amb els rebuts dels socis i sòcies. En ple segle XXI, no té sentit. Amb aquest curs s’oferiran eines i recursos per a diagnosticar la situació de partida i trobar una solució que s’adapti a les necessitats de cadascú. 

Dj. 22 d’octubre (19 a 21 h) / Gratuït
Campus virtual / 12 a 35 anys

+ info i inscripcions: –aquí–


Cultura Kesse: La Im.perfecta Cia. de Dansa

Nit de dansa on, per una banda, La Im.perfecta Cia de dansa ens mostra una obra de dansa-teatre que ret homenatge a les dones que van morir al convent-presó de les Oblates de Tarragona a causa de les dures condiciones carceràries i a l’única dona afusellada a la ciutat durant la repressió franquista. I, seguidament Maddi Almazor i José Cuenca ens faran una coreografia i interpretació de ‘Monstruo’. Les invitacions s’han exhaurit però es podrà seguir per streaming.

Dv. 23 d’octubre (21 h) / Gratuït
Streaming

+ info: –aquí–


Apoder’art. L’art com a font d’apoderament
 

Utilitzar l’art com a eina d’alliberament, acceptació i apoderament: música, escriptura, pintura… un espai de creació artística fet a mida per a cadascú.

Ds. fins al 19 de desembre (18.30 a 20.30 h) / Gratuït
Espai Jove Kesse / de 14 a 35 anys

+ info i inscripcions: –aquí–


Mirades feministes sobre l’economia

 

En aquest taller coneixerem la diferència entre treball productiu i reproductiu. Veurem el pes real, però invisibilitzat, de les tasques reproductives per al manteniment de la vida i del sistema econòmic tal com el coneixem. Reflexionarem en grup sobre pràctiques socials inherents a la societat patriarcal com: la divisió sexual del treball, l’acaparament de la paraula i de l’espai públic, a través del manterrupting i els manspreading, per exemple. Avaluarem breument com això està present a la nostra realitat quotidiana, a l’escola, a l’institut, a casa, al carrer…

Dc. 28 d’octubre (18 a 19 h) / Gratuït
Campus virtual / +14 anys

+ info i inscripcions: –aquí–


Tardor amb Cooperació en línia

L’àrea de Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona organitza tres tallers en línia en el marc de la programació Tardor amb Cooperació. El 28 d’octubre es durà a terme ‘Vulneració de Drets Humans en clau de justícia social: Els drets descosits de la indústria tèxtil’, a càrrec de Denisse Dahuabe, responsable de la Campanya Roba Neta de SETEM Catalunya. El 12 de novembre tindrà lloc ‘Canvi de paradigma: Una aproximació a l’Educació per a la Justícia Global’. I el 26 de novembre, finalment, SETEM Catalunya parlarà sobre el procés ‘Del comerç just a l’economia social i solidària’.

+ info: –aquí–


Cicle de xerrades sobre els 20 anys de Patrimoni Mundial

Una sèrie de ‘webinars’ analitzaran els orígens, l’assoliment i projecció de la inclusió del conjunt arqueològic de Tàrraco a la ciutat de Tarragona a la distingida llista de Patrimoni Mundial de la UNESCO.

Del 21 d’octubre al 25 de novembre / Gratuït
Zoom

+ info: –aquí–

CARNET
TARRAGONAJOVE
 

Carnet Tarragonajove
OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS
Oficina Jove del Tarragonés
ESPAI JOVE
KESSE
© Copyright 2020 Tarragonajove. Tots els drets reservats.
www.tarragonajove.org | tarragonajove@tarragona.cat | Tel: 977 29 62 51
FacebookTwitterInstagramYoutubeFlcikrFoursquareCorreu electrònic