Servei Municipal de Joventut – Ajuntament de Tarragona
Butlletí de notícies joves – www.tarragonajove.org
04/11/2020

Taula rodona sobre cultura i accessibilitat

Amb el títol de ‘Cultura Feat Inclusió’, demà dijous 5 de novembre a les 19 h, s’obrirà una taula rodona en streaming que vol ser un espai de diàleg al voltant de l’accessibilitat i democratització de les arts. L’acte està organitzat pels Grups de Teatre Jove, la Conselleria de Joventut i Conselleria de Capacitats diverses de l’Ajuntament de Tarragona.

Dj. 5 de novembre (19 h) / Gratuït
Streaming / +14 anys

+ info: –aquí–


Afectacions en relació a les noves mesures del Procicat

Arran de les noves mesures decretades pel Procicat per intentar detenir l’avenç de la pandèmia, els serveis i equipaments TarragonaJove es veuen afectats de la següent manera: l’activitat educativa es durà a terme en línia; la programació cultural es podrà seguir en streaming; l’Espai Jove Kesse només cedirà espais a persones individuals o grups bombolla; les exposicions veuen reduït l’aforament a un 33%; l’Oficina Jove del Tarragonès continua oberta dimarts i divendres de 9 a 13 h; el Kesse manté els serveis d’informació, suport i acompanyament.

+ info: –aquí–


Suport emocional per a joves

Aquesta tardor donem el tret de sortida a Kesse t’escolta, un servei de suport i acompanyament emocional per a joves. S’ofereix un espai d’atenció individual i confidencial, un espai de confiança on els i les joves podran conversar sobre els temes que vulguin, expressar què pensen i com se senten en cada moment. 

+ info i cita prèvia: –aquí–


Aula de cuina: com triar els millors aliments

Alimentar-sé bé és molt més que menjar bo. Alimentar-se implica un conjunt d’activitats que s’han de fer amb molta consciència i comença per triar. En aquest taller, la Paula López de l’Espiga d’Or i t’ensenyaré a com escollir els millors aliments, a diferenciar-ne un ultra processat d’un de qualitat i a comprar. I cuinarà: crema de cacau amb carabassa, quinoa amb verduretes i heura, vegeburguers, un esmorzar amb fruits de tardor i noodels amb verdures, tofu i magrana.

Dj. 5 de novembre (18.30 a 20 h) / Gratuït
Streaming / 16 a 35 anys

+ info i inscripcions: –aquí–


Es cancel·la la Mostra de Teatre Jove 2020
 

La conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona ha pres la decisió de cancel·lar l’edició 2020 de la Mostra de Teatre Jove. Segons el conseller de Joventut, Hermán Pinedo, “les companyies participants en la Mostra d’enguany han fet un gran esforç que se’ls ha de reconèixer”, però “hem de complir amb les noves mesures de seguretat establertes amb motiu de l’evolució de la pandèmia, per tal de garantir la salut de totes les persones”.

+ info: –aquí–


Explorer, programa de foment de l’emprenedoria

 

Explorer ajuda a experimentar l’emprenedoria com a opció professional a joves entre 18 i 31 anys. Durant dotze setmanes, treballaràs sobre la teva idea transformant-la en una solució que contribueixi a assolir els ODS 2030. Amb un enfocament pràctic i basat en dinàmiques d’aprenentatge social, Explorer està dissenyat perquè les persones participants es converteixin en part activa del canvi a través de la posada en marxa de projectes econòmicament sostenibles en diferents indústries, sectors i tipologies d’organitzacions. Hi pots participar sol/a o en equip.

+ info: –aquí–

CARNET
TARRAGONAJOVE
 

Carnet Tarragonajove
OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS
Oficina Jove del Tarragonés
ESPAI JOVE
KESSE
© Copyright 2020 Tarragonajove. Tots els drets reservats.
www.tarragonajove.org | tarragonajove@tarragona.cat | Tel: 977 29 62 51
FacebookTwitterInstagramYoutubeFlcikrFoursquareCorreu electrònic