Servei Municipal de Joventut – Ajuntament de Tarragona
Butlletí de notícies joves – www.tarragonajove.org
11/11/2020

Cultura Kesse: concert de Plombiers

Grup d’indie-pop de la ciutat de Reus que ens presenta el seu darrer disc, ‘L’inefable moment’, gravat l’estiu de 2019 al Refugi Recording Studio. Plombiers està format per quatre joves: Frankie a la veu i guitarra, Arnau al baix, Rafa a la bateria i Àlex Requena a la guitarra elèctrica.

Dv. 13 de novembre (20 h) / Gratuït
Streaming 

+ info: –aquí–


Taller de cuina: ‘El toc especial de la xef’

Sempre cuinant de la mateixa manera? Trobes que et falten idees per preparar-te plats fàcils? Remena bé per la cuina que segur trobaràs aquell toc de gràcia, aquell ingredient que t’hi aportarà contrastos sorprenents. Partint dels plats típics de tardor, aquest taller oferirà propostes molt creatives combinant ingredients per fer d’una recepta clàssica la base per preparar un munt de noves possibilitats de sabors.

Dj. 12 de novembre (18.30 a 20 h) / Gratuït
Campus virtual / 12 a 35 anys

+ info i inscripcions: –aquí–


Iniciació al clown

Yersinia Empesta arriba entre nosaltres amb un vaixell mercantil carregat de rialles i amb ganes de contagiar-nos la seva expressivitat provocant reaccions subcutànies a flor de pell. Una tarda de clown amb NunyG per despertar les nostres emocions.

Dt. 17 de novembre (18 h) / Gratuït
En línia / 12 a 35 anys

+ info i inscripcions: –aquí–


La plàstica de l’escena

El que comunament anomenem escenografia no és més que la suma de l’espai, la il·luminació, el vestuari, l’espai sonor, l’espai digital… que construeix l’atmosfera. Experimentarem i explorarem els límits d’aquests elements que acaben definint la plàstica de la peça.

Ds. 14 i 21 de novembre (16 a 20 h) / Gratuït
En línia / 16 a 35 anys

+ info i inscripcions: –aquí–


Les llegendes de la Covid
 

La irrupció de la covid-19 ha sacsejat el nostre dia a dia i ha capgirat la manera com ens relacionem. Aquesta nova situació ha provocat, com qualsevol gran canvi, reaccions diverses i, com passa sempre en situacions conflictives, el folklore ens ha servit per vehicular els nostres neguits i les nostres pors. En aquesta sessió veurem alguns dels rumors i de les llegendes sorgits al voltant del coronavirus (molts d’ells des del punt de vista humorístic) així com alguns exemples del folklore que ens va acompanyar durant el confinament, des d’acudits a mems, que exemplifiquen com hem reaccionat davant aquesta situació.

Dc. 11 de novembre (21 h ) / Gratuït
En línia / +12 anys

+ info i inscripcions: –aquí–


Nova secció amb ofertes de feina al web

 

Des de la setmana passada, el web tarragonajove.org acull una nova secció amb un recull d’ofertes de feina de la demarcació de Tarragona elaborat pel Servei Municipal d’Ocupació de l’Ajuntament de Tarragona. Hi trobareu enllaços a ofertes de portals web, borses de treball i empreses de treball temporal. S’actulitza amb una periodicitat setmanal.

+ info: –aquí–

CARNET
TARRAGONAJOVE
 

Carnet Tarragonajove
OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS
Oficina Jove del Tarragonés
ESPAI JOVE
KESSE
© Copyright 2020 Tarragonajove. Tots els drets reservats.
www.tarragonajove.org | tarragonajove@tarragona.cat | Tel: 977 29 62 51
FacebookTwitterInstagramYoutubeFlcikrFoursquareCorreu electrònic