Servei Municipal de Joventut – Ajuntament de Tarragona
Butlletí de notícies joves – www.tarragonajove.org
19/11/2020

Màgia i teatre

En aquest taller coneixeràs les eines necessàries per relacionar la màgia, amb la qual sorprendràs a tots els públics, amb les arts escèniques. A càrrec del Mag Gerard i Enric Garriga i en el marc del 14è Festival Teatre Màgic.

Dj. 19 de novembre (19 h) / Gratuït
Campus virtual / de 12 a 35 anys

+ info i inscrpcions: –aquí–


Aula de cuina: ‘Aprendrem a tenir noves idees’

Menjar bo i sa no és avorrit, però de vegades ens falten idees. Per no caure en rutines de preparar-nos nous plats, tindrem en compte que siguin plats equilibradament nutricionals, fàcils de preparar, bons i bonics!! Cuinarem: crema dolça de cereals, paella vegetariana, Truita Top 10 i boletes energètiques RAW.

Dj. 19 de novembre (18.30 a 20 h) / Gratuït
Campus virtual / +12 anys

+ info i inscripcions: –aquí–


Katas. Introducció a les arts marcials

Tota art marcial necessita uns moviments iniciàtics com les katas, que et permeten connectar cos i ment. Prendre consciència de l’equilibri emocional i arribar a fluir amb una seqüència expressiva de cops i crits a l’aire per alliberar-te plenament és tal com el mític Sr. Miyagi t’ho ensenyaria. Lluita dintre teu i segur que podràs enfocar millor els teus reptes!

Ds. 21 de novembre (17 h) / Gratuït
En línia / de 14 a 35 anys

+ info i inscripcions: –aquí–


Murs que parlen: el diàleg amb els carrers

Acte obert de presentació del darrer estudi sobre grafit i art urbà a la ciutat de Tarragona partint del vestigi projectat per iniciatives com Murs que Parlen a la ciutat de Tarragona.

Dj. 26 de novembre (19 h) / Gratuït
Campus virtual / de 14 a 35 anys

+ info i inscripcions: –aquí–


Crims: Com es narra un crim? Amb Carles Porta
 

L’escriptor i director Carles Porta ens explicarà com van ser els seus inicis en la investigació periodística i quins han estat els reptes i aprenentatges amb què s’ha anat trobant al llarg de la seva trajectòria com a narrador de crims reals. Explicarà quines són les claus per a la documentació i narració del gènere del true crime basant-se en els casos que ha treballat i exposarà la seva visió per orientar a futures generacions de periodistes. L’acte es durà a terme en streaming i, si ho aprova el Procicat, també de manera presencial.

Dv. 27 de novembre (18 h ) / Gratuït
Streaming i Espai Jove Kesse / +12 anys

+ info i inscripcions: –aquí–


Com fer un videocurrículum

 

El videocurrículum és un vídeo promocional on la persona que presenta la seva candidatura a un lloc de feina parla d’ella mateixa, de les seves aptituds, habilitats i assoliments, pel que fa al currículum. Vols conèixer les claus per trobar feina gràcies a aquesta eina que moltes empreses i institucions fan servir per contractar personal?

Dt. 24 de novembre (17 a 18.30 h) / gratuït
Campus virtual / de 16 a 35 anys

+ info i inscripcions: –aquí–


Reactivació ocupacional 2020
L’Ajuntament de Tarragona necessita contractar dotze persones per al programa d’ocupació ‘Reactivació ocupacional 2020’: dues places de tècnic/a de Comunicació, dues de tècnic/a de Comerç, una de tècnic/a de suport, atenció ciutadana i accés a l’educació al municipi i set de personal subaltern. És requisit indispensable trobar-se en situació d’atur. Es valorarà, a més, tenir menys de 35 anys.
+ info: –aquí–

CARNET
TARRAGONAJOVE
 

Carnet Tarragonajove
OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS
Oficina Jove del Tarragonés
ESPAI JOVE
KESSE
© Copyright 2020 Tarragonajove. Tots els drets reservats.
www.tarragonajove.org | tarragonajove@tarragona.cat | Tel: 977 29 62 51
FacebookTwitterInstagramYoutubeFlcikrFoursquareCorreu electrònic