Servei Municipal de Joventut – Ajuntament de Tarragona
Butlletí de notícies joves – www.tarragonajove.org
03/12/2020

Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Avui, 3 de desembre, és el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Mira el vídeo amb el manifest aquí.

+ info: –aquí–


Casal X Nadal 2020

L’Espai Jove Kesse ofereix la desena edició del Casal x Nadal, enguany amb un format especial amb motiu de la pandèmia. Dirigit a persones joves de 12 a 35 anys (especialment de 12 a 20 anys), conté propostes innovadores, creatives i lúdiques, amb el propòsit d’oferir espais alternatius d’activitat durant els dies de les vacances de Nadal.

Del 27 al 30 de desembre / Gratuït
Espai Jove Kesse i en línia / 12 a 35 anys

+ info: –aquí–


Cicle de Teatre Jove

Del 15 al 18 de desembre tindrà lloc el Cicle de Teatre Jove 2020. Vol ser un format adaptat a les circumstàncies de l’evolució de la pandèmia, que no van permetre dur a terme la Mostra de Teatre Jove aquesta tardor. Oferirà el treball de quatre grups amb l’estrena de dues obres, tres d’elles de creació pròpia i una del director Sergi Belbel i la companyia T de Teatre. Les companyies son Tornavís, Vis de Vanadi, Aula de Teatre de la URV i Theatron.

+ info: –aquí–


Aula de cuina: Receptes per fer en pocs minuts

Si vols sorprendre els de casa amb uns plats deliciosos i fàcils de preparar, no et perdis aquests plats. Ingredients de sempre combinats amb aliments no tan coneguts faran que els àpats siguin ben variats i atractius: magdalenes veganes al gust, fajol amb carabassa i mongetes azuki, bombons cruixents de xocolata al 80% i ametlla laminada i broquetes de tempeh, xampinyons i cirerols.

Dj. 3 de desembre (18.30 a 20 h) / Gratuït
En línia / +12 anys

+ info i inscripcions: –aquí–


Cultura Kesse: Aula de dansa

Presentació de l’aprenentatge assolit durant l’Aula de Dansa d’aquest trimestre. Portaran a l’escenari una mostra de dansa i teatre corporal d’estil contemporani: de terra, aèria i partnering, on posaran en pràctica les seves habilitats escèniques.

Dv. 4 de desembre (20 h) / Gratuït
Espai Jove Kesse i Streaming / tots els públics

+ info i reserves: –aquí–


Seminari web: ‘Murs que parlen’

Seminari web (debat i opinió) dinamitzat per l’Associació Polígon Cultural al voltant del projecte Murs Que Parlen i la publicació de l’estudi retrospectiu que aviat veurà la llum. En aquest debat digital volem donar veu a diferents escriptors/es i artistes del territori que treballen als carrers per conèixer les seves perspectives, així com conversar sobre grafit, intervenció urbana, igualtat de gènere i usos recreatius de l’espai públic.

Dj. 3 de desembre (19 h) / Gratuït
Streaming / tots els públics

+ info: –aquí–

 


Fira FP Dual de Tarragona

La segona edició Fira FP Dual de Tarragona, primera en format virtual, presentarà l’oferta a Tarragona, taules rodones, dades sobre inserció laboral i estands amb diferents instituts de les comarques de Tarragona.

Dj. 10 de desembre (10 a 18 h) / Gratuït
En línia 

+ info: –aquí–

 


Curs per impulsar projectes rurals sostenibles

El Consell Comarcal del Tarragonès se suma al programa Joves amb Talent del Consell Comarcal del Baix Camp, que ofereix una formació gratuïta en agricultura regenerativa. Aquest curs es va crear fa anys amb l’objectiu d’impulsar projectes sostenibles al medi rural i fer tornar el jovent als municipis d’interior.

+ info: –aquí–

 


Mira’m: projecte educatiu a través del cinema

En el marc de la XX edició el Festival REC, Play Acció Cultural i el Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Tarragonès continuen amb la voluntat de fer arribar als centres educatius el cinema per analitzar-lo des d’un vessant crític. Enguany, el projecte pedagògic Mira’m s’adapta a la realitat actual i ofereix en format digital la visualització de la pel·lícula guanyadora del Premi Públic Jove dels Premis de Cinema Europeu ‘Fight Girl’.

+ info: –aquí–

 


Documental: ‘Carnaval Sansa Jove’

El Festival REC ha projectat, dins la secció ‘Autors de Tarragona’, ‘Carnaval Sansa Jove’, un documental de Carolina Lucas rodat en el marc del projecte SANSALAB. El film vol captar el carnaval de Sant Salvador des de la mirada de joves que participen activament. El carnaval és un dels moments que més se celebren al barri. 

+ info: –aquí–

 

CARNET
TARRAGONAJOVE
 

Carnet Tarragonajove
OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS
Oficina Jove del Tarragonés
ESPAI JOVE
KESSE
© Copyright 2020 Tarragonajove. Tots els drets reservats.
www.tarragonajove.org | tarragonajove@tarragona.cat | Tel: 977 29 62 51
FacebookTwitterInstagramYoutubeFlcikrFoursquareCorreu electrònic