Tarragona Jove

10a edició del Casal X Nadal

S’ofereixen propostes per a joves d’entre 12 i 35 anys, les tardes del 27 al 30 de desembre

Inscripcions ja obertes aquí

Dossier de premsa— | —Programa

Del 27 al 30 de desembre l’Espai Jove Kesse ofereix la programació Casal x Nadal, enguany en la seva desena edició, però alhora amb un format especial amb motiu de la pandèmia. Aquest programa està dirigit a persones joves de 12 a 35 anys (especialment de 12 a 20 anys), conté propostes innovadores, creatives i lúdiques, amb el propòsit d’oferir espais alternatius d’activitat durant els dies de les vacances de Nadal.

S’ofereixen un total de 17 propostes que es duran a terme en horari de tarda, en format presencial, semipresencial i en línia, i que serviran per donar a conèixer l’activitat de l’equipament ofereix durant tot l’any: tallers culturals i educatius, noves tecnologies, manualitats, dinàmiques, tornejos i concursos entre d’altres. Tothom qui ho vulgui ja es pot inscriure a partir d’avui mateix dijous 3 de desembre a les 10 h, a totes les activitats, d’entre les que hi ha el ‘Kessehoot. Endevina totes les preguntes’, ‘Among Us!, Joc en línia Cultura Kesse’; ‘Un cap d’any d’infart Enigma: The mistery’s Christmas’.

Pel que fa a les ofertes formatives en format monogràfic i/o intensiu s’oferirà el curs de premonitor/a de lleure i iniciació al voluntariat; el ‘Taller de ràdio i comunicació’ i els tallers ‘Com? on? i quan? ens posem a estudiar: Tècniques d’estudi’ i el ‘Selfie, jo puc!: Autoestima, autoconcepte i motivació personal’. També es podrà seguir un taller d’estampació de samarretes i un altre d’il·lustracions de cançons; entre d’altres.

Skip to content