Subscriu-te al nostre Butlletí Infojove!

Si desitges rebre els nostres enviaments amb novetats, esdeveniments i notícies joves, si us plau, omple el següent formulari:

[mailpoet_form id=”1″]

Informació bàsica sobre la protecció de dades del Butlletí Infojove:

– Responsable: Ajuntament de Tarragona. Plaça de la Font, 1. 43003 Tarragona

– Finalitat: Transmetre informació del Servei Municipal de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona i fer difusió de notícies dirigides al públic jove.

– Legitimació: Consentiment de la persona interessada. En cas que inclogueu dades de tercers, haureu d’informar-los del que s’indica en aquesta plana amb caràcter previ a la seva inclusió.

– Destinataris: No se cediran dades a tercers, tret que sigui obligació legal. Transferències internacionals: Actualment no n’hi ha. Es preveu canviar de plataforma d’enviament de butlletins però, en el cas que es contracti una plataforma d’enviament de butlletins dels Estats Units, es farà sota l’acord EU-US Privacy Shield.

– Drets: accés, limitació, rectificació, oposició, portabilitat i supressió. Es podran exercir mitjançant sol·licitud corresponent a l’OMAC de l’Ajuntament de Tarragona. Rambla Nova, 59. 43003 – Tarragona

– Conservació de les dades: Mentre es mantingui el Butlletí Infojove del Servei Municipal de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona i mentre no s’indiqui la revocació a rebre més, a través de l’enllaç que trobareu al peu dels butlletíns al vostre correu electrònic.