Tarragona Jove

Preguntes freqüents

Tinc una proposta d’activitats per a joves; on puc adreçar-me?

Pots fer-nos arribar aquí la teva proposta i ens posarem en contacte amb tu. Trobaràs la sol·licitud aquí.

Som una entitat que estem interessats a realitzar una activitat als equipaments juvenils, com ho fem?

Si sou una entitat que està interessada a realitzar una activitat a qualsevol dels equipaments juvenils i és adreçada a persones joves de la pròpia entitat i/o a la resta de joves de la ciutat, aquí us oferim un espai per desenvolupar-la. Envieu nos un correu a tarragonajove@tarragona.cat

On em faig el carnet Tarragonajove?

Pots fer-te’l a l’Espai Jove Kesse o a l’Oficina Jove del Tarragonès. Trobaràs la informació en detall aquí.

Quina diferència hi ha entre el carnet Tarragonajove i la Targeta Kesse?

El carnet Tarragonajove et permet fer reserva de sales a l’Espai Jove Kesse i tenir descompte en certes activitats que són de pagament. La Targeta Kesse dóna accés a la Primera Planta.

Com reservo una sala a l’Espai Jove Kesse?

Per reservar una sala has de tenir el carnet Tarragonajove en vigor. Pots fer la reserva aquí, posar-te en contacte amb l’Espai Jove Kesse al telèfon 977 29 62 51, al correu electrònic tarragonajove@tarragona.cat o anar-hi presencialment. Trobaràs la informació en detall aquí.

Com contacto amb l’Espai Jove Kesse?

Pots posar-t’hi en contacte al telèfon 977 29 62 51 o al correu electrònic tarragonajove@tarragona.cat.

Puc accedir a l’Espai Jove Kesse sense carnet Tarragonajove?

Sí, sense carnet pots participar de les activitats que s’hi fan i accedir a Primera Planta (per això et caldrà la Targeta Kesse), però per reservar espais i tenir descompte en algunes activitats de pagament és necessari que tinguis el carnet. Trobaràs la informació en detall aquí.

On m’ajudeu a buscar feina?

A l’Oficina Jove del Tarragonès tenim un Servei de Treball i una Referent d’Ocupació Juvenil on t’assessorem en tot el procés de cerca de feina. Pots posar-te en contacte amb el Servei de Treball aquí i amb la Referent d’Ocupació Juvenil aquí.

On em faig el carnet d’alberguista o el carnet d’estudiant o professor internacional?

Pots tramitar tots aquests carnets a l’Oficina Jove del Tarragonès.

Trobaràs la informació dels carnets d’alberguista aquí.

Trobaràs la informació dels carnets internacionals aquí.

Com contacto amb l’Oficina Jove del Tarragonès?

Pots posar-t’hi en contacte al telèfon 977 25 18 73 o al correu electrònic tarragones@oficinajove.cat.

Tinc un dubte sobre sexualitat; on puc anar?

A l’Oficina Jove del Tarragonès tenim un Servei de Salut on t’assessorem sobre qualsevol dubte o consulta que tinguis sobre sexualitat i altres temes relacionats amb la salut. Pots posar-te en contacte amb el Servei de Salut aquí.

On puc saber quins cursos de formació hi ha actualment?

Si véns a l’Oficina Jove del Tarragonès, t’explicarem tota l’oferta formativa que hi ha disponible i t’ajudarem a inscriure’t en aquells cursos que t’interessin. Pots posar-te en contacte amb nosaltres aquí.

Tinc un grup de música i vull tocar a l’Espai Jove La Palmera; com ho faig?

Per tocar a l’Espai Jove La Palmera, has de fer-ho en el marc del Festival Sota La Palmera. Pots fer-nos arribar aquí la teva proposta i ens posarem en contacte amb tu. Trobaràs la informació en detall aquí.

Tinc un grup de teatre i vull participar a la Mostra de Teatre Jove; com ho faig?

Envia’ns un correu a tarragonajove@tarragona.cat i ens posarem en contacte amb tu.

Soc jove i m’agradaria fer un grafit en algun lloc de Tarragona; com puc fer-ho?

Des de Tarragonajove tenim un projecte anomenat Murs que parlen en què acompanyem propostes d’art mural i grafit de persones joves. Envia’ns un correu a tarragonajove@tarragona.cat i ens posarem en contacte amb tu. Trobaràs la informació en detall aquí.

Tinc una idea de projecte al cap. Em podeu donar suport?

Des de Tarragonajove fem suport i acompanyament a projectes joves. Envia’ns un correu a tarragonajove@tarragona.cat i ens posarem en contacte amb tu.

Tinc material per fer una exposició; on puc exposar?

A l’Espai Jove Kesse i a l’Oficina Jove del Tarragonès hi ha un espai d’exposicions. Depenent del tipus d’exposició, s’adequarà més a un espai o a l’altre. Envia’ns un correu a tarragonajove@tarragona.cat amb la teva proposta i ens posarem en contacte amb tu.

Si m’inscric a una activitat, cal que porti alguna cosa el dia que comença?

Has de portar el full d’autorització i d’acceptació de condicions signat, si no l’has donat en el moment de la inscripció (en cas que l’hagis fet a l’Espai Jove Kesse o a l’Oficina Jove del Tarragonès). Aquest full t’haurà arribat per correu electrònic en el moment que hagis fet la inscripció.

En cas que l’activitat requereixi que portis algun material específic, ens posarem en contacte amb tu per comunicar-t’ho.

Voldria donar-me de baixa d’una activitat; com ho faig?

T’has de posar en contacte amb nosaltres al 977 25 18 73 (Oficina Jove del Tarragonès), al 977 29 62 51 (Espai Jove Kesse) o als correus tarragones@oficinajove.cat i tarragonajove@tarragona.cat.

Vull apuntar-me a una activitat i no puc fer la inscripció a través de la pàgina web; què puc fer?

Segurament això et passi perquè l’activitat comença el mateix dia o el dia següent i ja hem tancat les inscripcions. Posa’t en contacte amb nosaltres al 977 25 18 73 (Oficina Jove del Tarragonès) o al 977 29 62 51 (Espai Jove Kesse) i et direm si hi ha places disponibles.

Si una activitat està plena, puc apuntar-me en llista d’espera?

Sí, el procediment és el mateix que per inscriure-t’hi, però enlloc de formalitzar la inscripció, el web t’avisarà que l’activitat està plena i et donarà l’opció d’apuntar-te en llista d’espera. En cas que hi hagi baixes en dies previs a l’inici de l’activitat, ens posarem en contacte amb tu.

Hi ha límit d’edat per participar a les activitats?

Totes les activitats van adreçades a una franja d’edat concreta, en funció del tipus d’activitat. Tot i això, si no estàs dins d’aquesta franja, pots apuntar-te a la llista d’espera i en cas que hi hagués opció que t’apuntessis, ens posaríem en contacte amb tu.

Com puc estar al dia de tot el que fa Joventut?

Tens diverses opcions.

Presencialment, als espais joves Espai Jove Kesse i Oficina Jove del Tarragonès.

De manera virtual, a través del nostre web tarragonajove.org, seguint-nos a les xarxes socials buscant tarragonajove o subscrivint-te al butlletí setmanal InfoJove, que t’arribarà al correu electrònic.

Skip to content