Tarragona Jove

Persones que treballen als equipaments de Tarragona Jove

Toni Martí

Cap de Secció Tècnica de Joventut

Sempre d’un lloc a l’altre, amb cua cap aquí i cap allà (vigileu quan es gira!). Coordina la secció de joventut i cooperació i té malsons amb els modificatius de crèdit. Quan té temps de sobra pensa a ser enginyer i vinga a dissenyar coses!

Georgina López

Tècnica referent de l’Oficina Jove i d’informació juvenil

Es coneix l’oficina com ningú altre. Sempre amb esperit i energia positiva per afrontar nous reptes i solucionar noves situacions. Al seu temps lliure cultiva la seva calma i pau interior, i salta d’alegria quan rep detalls fets amb el cor.

Siscu Guirro

Tècnic de coordinació de programes i projectes juvenils

El trobareu darrere dels noms de tallers més creatius! Diverses persones afirmen haver-lo vist en diferents llocs a la mateixa hora: a una reunió a Torreforta, seguint una activitat a la Part Alta i a una trobada amb joves a Sant Salvador; compte, és a tot arreu!

Núria Boronat

Tècnica de comunicació i de participació juvenil

L’excel·lència dels excels, bona química, cuida l’ambient i bon “savoir faire”. Pot convertir reunions en autèntiques dinàmiques creatives. L’enginyera de la joventut, guardadora de la taula periòdica dels elements ordenats.

Isaac Fernández

Tècnic referent de l’Espai Jove Kesse i de dinamització juvenil

És una de les persones de referència a Joventut i a l’Espai Jove Kesse. Pot resoldre qualsevol dubte ja que coneix bé les entranyes dels equipaments. És el nostre Macgyver/Bob el manetes modernitzat, coneix infinitat d’eines tecnològiques!

Mireia Thomas

Servei de Treball
Oficina Jove del Tarragonès

Un dels somriures més radiants de l’Oficina Jove. Fa el que calgui per ajudar qualsevol persona que se li posi per davant! Heu de parlar amb ella si voleu assessorament a l’hora de buscar feina, fer el vostre currículum o fer un curs de formació.

Nerea Lara

Referent d’Ocupació Juvenil
Oficina Jove del Tarragonès

La psicòloga de l’equip. Igual fa de referent d’ocupació com d’informadora juvenil, sempre donant un cop de mà a tothom! Amb la música troba la calma i espera les vacances per viatjar i conèixer món!

Rosa Hausmann

Tècnica suport
Oficina Jove del Tarragonès

La reina de la barra. Va repartint informació sense descans, com begudes refrescants.Compte, però, que no et regali unes braves picants! Sots-coordinadora de l’Oficina Jove, vetlla per cuidar l’equip i fer-lo gegant.

Maica Segú

Informadora Juvenil
Oficina Jove del Tarragonès

Demaneu-li la informació que sigui, que us dirà on trobar-la! Sempre disposada a donar un cop de mà, vetlla pels drets de tothom i pel seu benestar. La trobareu sota una espectacular cabellera pèl-roja!

Salvador Miranda

Servei d’Educació i formació
Oficina Jove del Tarragonès

Està al dia de tot el que s’ofereix en l’àmbit de la formació reglada i no reglada, sempre disposat a escoltar-vos i ajudar-vos amb tots els dubtes! També s’encarrega de la comunicació i difusió de les accions de l’Oficina Jove . Però això sí, no el guanyareu al futbolí!!

Eduard Nadal

Dinamitzador juvenil i cultural
Espai Jove Kesse

Compta amb molta experiència en producció d’actes i espectacles que de ben segur notaràs quan vinguis a l’Espai Jove Kesse!

Pau Fort

Dinamitzador juvenil
Espai Jove Kesse

El rumberu de l’equip, potser et toca el caixó flamenc per donar-te la benvinguda a l’Espai Jove Kesse. El podeu trobar cada tarda preparant les activitats per totes les plantes, no cal que us preocupeu, farà tot el possible perquè tot surti bé!

Andrés Barber

Tècnic de l’Espai Jove Kesse i de dinamització juvenil

Un fitxatge acabat d’incorporar, però que coneix l’Espai Jove Kesse com la palma de la mà.
Sempre a punt per a qualsevol consulta o problema, és l’apagafocs en qui confiar.

Mar Cros Collado

Agent cívic

En tots el equips sempre cal una persona disposada a ajudar-te en el que calgui i aquesta és ella!
A més d’empoderada també lluita per portar la igualtat de totes les persones al nostre espai i a la nostra ciutat.

Lara Amores

Agent cívic

La reina de les xarxes socials, experta en creació de contingut de Tik Tok, Reels, Instagram i tot allò relacionat!
Sempre amb un somriure a la cara i amb ganes de donar-vos un cop de mà us atendrà a l’Espai Jove Kesse.

Noelia Granadero

Dinamitzadora juvenil

La més ambivalent de l’equip, tant et balla twerking com et fa un carnet jove o t’explica com funciona un programa informàtic, i per descomptat amb una atenció exquisida i detallada.
La trobareu, a més, a totes les festes i saraus varis de la ciutat!

Sensi de la Salud

Agent cívic

La més afectuosa de l’equip, sempre disposada a ajudar a tothom que ho necessiti i amb un gràcies i un si us plau permanents que són la seva senya d’identitat.

Personal temporal o servei extern

Lluís Romero

Servei de Salut
Oficina Jove del Tarragonès

¨The Boss¨ del Servei de Salut de l’OJ. Competent, resolutiu, encantador, eficient, treballador… Intenta tenir-ho tot controlat perquè la coordinació del servei flueixi, facilitant la feina i tenint un tracte proper amb les persones. Viu en un estrès permanent per poder arribar a tot, però sempre amb el millor dels seus somriures.

Imanol Corcuera

El més animat i divertit de tots, el trobareu a la primera planta de l’Espai Jove Kesse treballant amb les persones joves perquè treguin el millor d’elles mateixes.

Si vols enviar-nos una proposta o consulta a la bústia general, pots fer-ho aquí.