Tarragona Jove

Persones que treballen als equipaments de Tarragona Jove

Siscu Guirro

Cap de Secció Tècnica de Joventut

El trobareu darrere dels noms de tallers més creatius! Diverses persones afirmen haver-lo vist en diferents llocs a la mateixa hora: a una reunió a Torreforta, seguint una activitat a la Part Alta i a una trobada amb joves a Sant Salvador; compte, és a tot arreu!

Georgina López

Tècnica de coordinació de programes i projectes juvenils

Es coneix l’oficina com ningú altre. Sempre amb esperit i energia positiva per afrontar nous reptes i solucionar noves situacions. Al seu temps lliure cultiva la seva calma i pau interior, i salta d’alegria quan rep detalls fets amb el cor.

Núria Boronat

Tècnica de suport a programes i pla local

L’excel·lència dels excels, bona química, cuida l’ambient i bon “savoir faire”. Pot convertir reunions en autèntiques dinàmiques creatives. L’enginyera de la joventut, guardadora de la taula periòdica dels elements ordenats.

Mireia Thomas

Tècnica referent de l’Oficina Jove i d’informació juvenil

Un dels somriures més radiants de l’Oficina Jove. Fa el que calgui per ajudar qualsevol persona que se li posi per davant! Heu de parlar amb ella si voleu assessorament a l’hora de buscar feina, fer el vostre currículum o fer un curs de formació.

Verònica Arbucias

Informadora Juvenil
Oficina Jove del Tarragonès

La reina de la barra. Va repartint informació sense descans, com begudes refrescants.Compte, però, que no et regali unes braves picants!

Juli Giménez

Servei de Treball i Educació
Oficina Jove del Tarragonès

Està al dia de tot el que s’ofereix en l’àmbit de la formació reglada i no reglada, sempre disposat a escoltar-vos i ajudar-vos amb tots els dubtes! T’escoltarà, t’orientarà i et donarà accés als recursos més adecuats quan sigui necessàri.

Isaac Fernández

Tècnic referent de l’Espai Jove Kesse i de dinamització juvenil

És una de les persones de referència a Joventut i a l’Espai Jove Kesse. Pot resoldre qualsevol dubte ja que coneix bé les entranyes dels equipaments. És el nostre Macgyver/Bob el manetes modernitzat, coneix infinitat d’eines tecnològiques!

Pau Fort

Dinamitzador juvenil i participació
Espai Jove Kesse

El rumberu de l’equip, potser et toca el caixó flamenc per donar-te la benvinguda a l’Espai Jove Kesse. El podeu trobar cada tarda preparant les activitats per totes les plantes, no cal que us preocupeu, farà tot el possible perquè tot surti bé!

Andres Barber

Dinamitzador juvenil i cultural
Espai Jove Kesse

Compta amb molta experiència en producció d’actes i espectacles que de ben segur notaràs quan vinguis a l’Espai Jove Kesse!

Personal temporal o servei extern

Lluís Romero

Servei de Salut
Oficina Jove del Tarragonès

¨The Boss¨ del Servei de Salut de l’OJ. Competent, resolutiu, encantador, eficient, treballador… Intenta tenir-ho tot controlat perquè la coordinació del servei flueixi, facilitant la feina i tenint un tracte proper amb les persones. Viu en un estrès permanent per poder arribar a tot, però sempre amb el millor dels seus somriures.

Edu Martínez

Servei de l’Aula de jocs i lleure
Espai Jove Kesse

El més animat i divertit de tots, el trobareu a la primera planta de l’Espai Jove Kesse treballant amb les persones joves perquè treguin el millor d’elles mateixes.

Si vols enviar-nos una proposta o consulta a la bústia general, pots fer-ho aquí.

Ves al contingut