Tarragona Jove

Persones que treballen als equipaments de Tarragona Jove

Toni Martí

Cap de Secció Tècnica de Joventut

Sempre d’un lloc a l’altre, amb cua cap aquí i cap allà (vigileu quan es gira!). Coordina la secció de joventut i cooperació i té malsons amb els modificatius de crèdit. Quan té temps de sobra pensa a ser enginyer i vinga a dissenyar coses!

Georgina López

Tècnica referent de l’Oficina Jove i d’informació juvenil

Es coneix l’oficina com ningú altre. Sempre amb esperit i energia positiva per afrontar nous reptes i solucionar noves situacions. Al seu temps lliure cultiva la seva calma i pau interior, i salta d’alegria quan rep detalls fets amb el cor.

Siscu Guirro

Tècnic de coordinació de programes i projectes juvenils

El trobareu darrere dels noms de tallers més creatius! Diverses persones afirmen haver-lo vist en diferents llocs a la mateixa hora: a una reunió a Torreforta, seguint una activitat a la Part Alta i a una trobada amb joves a Sant Salvador; compte, és a tot arreu!

Núria Boronat

Tècnica de comunicació i de participació juvenil

L’excel·lència dels excels, bona química, cuida l’ambient i bon “savoir faire”. Pot convertir reunions en autèntiques dinàmiques creatives. L’enginyera de la joventut, guardadora de la taula periòdica dels elements ordenats.

Isaac Fernández

Tècnic referent de l’Espai Jove Kesse i de dinamització juvenil

És una de les persones de referència a Joventut i a l’Espai Jove Kesse. Pot resoldre qualsevol dubte ja que coneix bé les entranyes dels equipaments. És el nostre Macgyver/Bob el manetes modernitzat, coneix infinitat d’eines tecnològiques!

Mireia Thomas

Servei de Treball.
Oficina Jove del Tarragonès

Un dels somriures més radiants de l’Oficina Jove. Fa el que calgui per ajudar qualsevol persona que se li posi per davant! Heu de parlar amb ella si voleu assessorament a l’hora de buscar feina, fer el vostre currículum o fer un curs de formació.

Nerea Lara

Referent d’Ocupació Juvenil.
Oficina Jove del Tarragonès

La psicòloga de l’equip. Igual fa de referent d’ocupació com d’informadora juvenil, sempre donant un cop de mà a tothom! Amb la música troba la calma i espera les vacances per viatjar i conèixer món!

Rosa Hausmann

Tècnica suport.
Oficina Jove del Tarragonès

La reina de la barra. Va repartint informació sense descans, com begudes refrescants.Compte, però, que no et regali unes braves picants! Sots-coordinadora de l’Oficina Jove, vetlla per cuidar l’equip i fer-lo gegant.

Maica Segú

Informadora Juvenil
Oficina Jove del Tarragonès

Demaneu-li la informació que sigui, que us dirà on trobar-la! Sempre disposada a donar un cop de mà, vetlla pels drets de tothom i pel seu benestar. La trobareu sota una espectacular cabellera pèl-roja!

Rosa Casas

Servei d’Educació.
Oficina Jove del Tarragonès

L’últim fitxatge de la Oficina Jove, un GPS dels itineraris formatius. T’orientarà en totes les opcions formatives que tens al teus abast. Descobreix quines són les teves passions, idees, fites i t’acompanyarà a dibuixar el camí per assolir-les.

Marta Galceran

Tècnica de suport educatiu.
Espai Jove Kesse

Demana-li qualsevol ajuda que ella sempre estarà disposada a donar-te un cop de mà, i sempre amb un somriure! Et solucionarà tots els teus dubtes en els teus estudis. Vine a estudiar al Kesse i la coneixeràs! Sempre amb una actitud positiva.

Gemma Ferrer

Tècnica en Acció digital.
Espai Jove Kesse

La nostra experta en xarxes socials, la Gemma serà qui t’animi a participar a les enquestes d’Instagram i a explicar-nos les teves històries. Dedica el seu temps a crear el contingut més atractiu per tu, per a que t’ho passis bé seguint-nos a les xarxes!

Eduard Nadal

Dinamitzador juvenil i cultural.
Espai Jove Kesse

La més recent incorporació a l’equip de l’Espai Jove Kesse! Compta amb molta experiència en producció d’actes i espectacles que de ben segur notaràs quan vinguis a l’Espai Jove Kesse!

Personal temporal o servei extern

Lluís Romero

Servei de Salut.
Oficina Jove del Tarragonès

¨The Boss¨ del Servei de Salut de l’OJ. Competent, resolutiu, encantador, eficient, treballador… Intenta tenir-ho tot controlat perquè la coordinació del servei flueixi, facilitant la feina i tenint un tracte proper amb les persones. Viu en un estrès permanent per poder arribar a tot, però sempre amb el millor dels seus somriures.

Si vols enviar-nos una proposta o consulta a la bústia general, pots fer-ho aquí.