Tarragona Jove

KESSE T’ESCOLTA | Suport i acompanyament emocional per a joves

Servei a l’ Espai Jove Kesse i/o en línia per a joves de 12 a 35 anys, de forma individual.

Servei de suport i acompanyament emocional per a joves. S’ofereix un espai d’atenció individual i confidencial, un espai de confiança on els i les joves podran conversar sobre els temes que vulguin, expressar què pensen i com es senten en cada moment. Qualsevol dubte, preocupació, malestar o inquietud podrà ser exposada. Alhora, es proporcionaran les eines necessàries per a donar-li resposta. Els i les joves rebran l’acompanyament necessari per poder descobrir quin objectiu es poden marcar per trobar solucions.

Es transformarà allò que és intangible, les preocupacions, inquietuds, malestars…, en un objectiu clar i definit i es rebrà l’acompanyament necessari per assolir-lo. S’acompanyarà en la cerca de recursos i eines per poder aconseguir l’objectiu definit, fent en cada moment la persona jove conscient de la responsabilitat personal en la resposta que doni en cada moment de la seva vida.

Es compta amb el suport i la dinamització d’una persona que acompanyarà durant tot el procés i en la gestió de les emocions.

Aquesta activitat està emmarcada en el programa “Temps per Cures”.

Skip to content