Tarragona Jove

Mostra de Teatre Jove

La Mostra de Teatre Jove és una plataforma mitjançant la qual els grups de teatre tarragonins donen a conèixer el seu treball, establint una dinàmica habitual de suport al teatre juvenil tarragoní. És també una eina que serveix com punt de trobada, col·laboració i intercanvi entre els grups de teatre d’arreu.

Fotografia de David Oliete

Durant el període de planificació, les companyies que participen a la Mostra col·laboren en la gestió i en la programació a través d’una plataforma anomenada “Grup de treball Teatre Jove”, on els col·lectius opinen i s’involucren per al correcte desenvolupament de la mateixa.

La seva finalitat és :

  • Promocionar el teatre com un dels àmbits de relació dels i les joves de la ciutat.
  • Divulgar el teatre realitzat per les persones joves, dirigit a tot el públic en general.
  • Donar continuïtat de la Mostra de Teatre Jove perquè companyies i grups de teatre que volen executar una representació teatral tinguin oportunitat de fer-ho i satisfer expectatives dels i les joves pel que fa al visionat del teatre.
  • Afavorir el desenvolupament de col·lectius joves de teatre i oferir la utilització d’un equipament com el Teatre Metropol o Teatre Tarragona. També promoure l’accessibilitat a altres equipaments i recursos municipals dirigits a la joventut.
  • Fomentar la creació de teixit social en l’àmbit de la joventut i la participació en col·lectius, entitats i associacions i joves a través de l’organització de la Mostra de Teatre Jove per a joves i adolescents.
  • Donar a conèixer a la ciutadania els grups de teatre amateur que hi ha a la ciutat i apropar la seva feina.
  • Augmentar la iniciativa dels col·lectius amateurs per tal que hi hagi continuïtat a la seva feina.

Mostra de Teatre Jove

Pàgina de la Mostra de Teatre Jove 2023 –aquí–
Pàgina de la Mostra de Teatre Jove 2022 -aquí-
Pàgina de la Mostra de Teatre Jove 2021 –aquí–

Recull de cartells i programes d’edicions anteriors -aquí-

Skip to content