Tarragona Jove

Mostra de Teatre Jove

La Mostra de Teatre Jove és una plataforma mitjançant la qual els grups de teatre tarragonins donen a conèixer el seu treball, establint una dinàmica habitual de suport al teatre juvenil tarragoní. És també una eina que serveix com punt de trobada, col·laboració i intercanvi entre els grups de teatre d’arreu.

Fotografia de David Oliete

Durant el període de planificació, les companyies que participen a la Mostra col·laboren en la gestió i en la programació a través d’una plataforma anomenada “Grup de treball Teatre Jove”, on els col·lectius opinen i s’involucren per al correcte desenvolupament de la mateixa.

La seva finalitat és :

  • Promocionar el teatre com un dels àmbits de relació dels i les joves de la ciutat.
  • Divulgar el teatre realitzat per les persones joves, dirigit a tot el públic en general.
  • Donar continuïtat de la Mostra de Teatre Jove perquè companyies i grups de teatre que volen executar una representació teatral tinguin oportunitat de fer-ho i satisfer expectatives dels i les joves pel que fa al visionat del teatre.
  • Afavorir el desenvolupament de col·lectius joves de teatre i oferir la utilització d’un equipament com el Teatre Metropol o Teatre Tarragona. També promoure l’accessibilitat a altres equipaments i recursos municipals dirigits a la joventut.
  • Fomentar la creació de teixit social en l’àmbit de la joventut i la participació en col·lectius, entitats i associacions i joves a través de l’organització de la Mostra de Teatre Jove per a joves i adolescents.
  • Donar a conèixer a la ciutadania els grups de teatre amateur que hi ha a la ciutat i apropar la seva feina.
  • Augmentar la iniciativa dels col·lectius amateurs per tal que hi hagi continuïtat a la seva feina.

Mostra de Teatre Jove

Pàgina de la Mostra de Teatre Jove 2024 –aquí–
Pàgina de la Mostra de Teatre Jove 2023 –aquí–
Pàgina de la Mostra de Teatre Jove 2022 -aquí-
Pàgina de la Mostra de Teatre Jove 2021 –aquí–

Recull de cartells i programes d’edicions anteriors -aquí-

Skip to content