Tarragona Jove

Zona Cultura Kesse

El cicle “Cultura Kesse” és una programació trimestral d’espectacles de petit i mitjà format que es realitza els divendres al vespre a la sala d’actes de l’Espai Jove Kesse.

L’objectiu és fomentar la formació i l’experimentació cultural en diversos camps artístics (teatre, dansa, creació literària, audiovisuals, música, circ, etc.) per tal de donar eines que facilitin el desenvolupament cultural de les persones joves.

Està obert a qualsevol proposta d’art d’acció, d’arts escèniques, sonores i visuals que s’adaptin a les condicions de l’espai. Des de la Conselleria de Joventut amb la col·laboració d’entitats professionals, es dóna suport en la producció tècnica i artística, i en la difusió d’aquestes iniciatives dels col·lectius. “Cultura Kesse” també contempla la creació d’espais d’intercanvi multidisciplinar i artístic convidant a conviure amb altres realitats locals, nacionals i internacionals. Es compta amb la col·laboració d’entitats juvenils i culturals, i d’entitats vinculades a la indústria cultural de la ciutat i del territori proper per desenvolupar la gestió del programa.

“Cultura Kesse” pot incloure qualsevol format artístic i d’expressió cultural com ara concerts, espectacles d’arts escèniques (performances, teatre, dansa, circ, màgia, etc.), arts plàstiques i videoprojeccions, projeccions de cinema o altres formes i manifestacions culturals que puguin realitzar-se per generar espais d’expressió i de foment de participació i de consum cultural juvenil.

Skip to content