Tarragona Jove

Balanç molt positiu del Festival Sota La Palmera 2020

Foto: Sara Socas – Festival Sota la Palmera 2020

Del 3 de juliol al dia 1 d’agost, el Festival Sota la Palmera ha reunit 2500 persones tant per les entrades als actes i espectacles del festival com pel seguiment en streaming mitjançant el canal de youtube de Tarragonajove.


El conseller de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona, Hermán Pinedo, ha valorat positivament els resultats del Festival Sota La Palmera d’enguany i ha destacat que “és un espai d’exhibició i promoció per als joves creadors de la ciutat i el Camp de Tarragona amb una programació variada d’espectacles i propostes artístiques”, també ha manifestat que “l’Espai Jove La Palmera és un equipament de referència dels vespres i les nits d’estiu a Tarragona”.

La vuitena edició del Festival Sota La Palmera va concloure el dia 1 d’agost la programació dels seus 30 actes amb una nit de cançó d’autor a càrrec d’Alidé Sans i Joan Masdeu. De la programació, cal destacar, l’actuació dels grups locals de qualitat com The Blind Mirror, Paula Llaurador Coll, la Chica del Mono, Violant Llopis i Joan Masdeu. Aquests grups del territori han enriquit el festival i actuant amb grups de fora han facilitat l’intercanvi i la trobada d’agents creadores.

Assenyalar, l’èxit de convocatòria i seguiment dels concerts de Pepet Nuet, el Diluvi, la Nit de Dansa i Sara Socas . També ha estat notable la bona acceptació de la Nit de la Il·lustració (en format virtual), Las Migas, la Nit de Monòlegs i The Blind Mirror. També han resultat molt positives les experiències d’espectacles impulsats per joves creadores, que han mostrat els treballs de coreògrafes,

pallasses i actrius i també la bona rebuda dels relats i contes promoguts per la conselleria de Cooperació.

El Festival Sota La Palmera ha reunit més de 50 artistes femenines situant-les com a protagonistes en el sí de les formacions escèniques. Tant des de la dansa, com el clown, la il·lustració o la música. La conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona seguirà posant en valor les produccions culturals de dones creadores per reforçar la seva emprenedoria i apoderament com a part important en el desenvolupament cultural i comunitari.

El Festival Sota la Palmera és una mostra del treball compartit entre els tècnics municipals de Joventut i Cooperació, les entitats Cia dosdetres, La Imperfecta Dansa, l’Associació d’Il·lustradors de Tarragona, PXL Sonic Estudi, Versembrant, els serveis tècnics d’espectacle i totes les bandes, grups de música i joves creadors que hi han col·laborat i han fet possible l’èxit d’aquesta edició, que ha estat un excel·lent aparador de varietat d’estils musicals i de bon funcionament.

Bona part de la programació dels actes i espectacles es pot seguir veient en diferit pel canal de youtube de Tarragonajove

Un cop finalitzat el cicle es poden seguir fent propostes, comentaris o aportacions a través del correu electrònic tarragonajove@tarragona.org

Skip to content