Tarragona Jove

28 Propostes d’activitats per aquest Hivern Tarragonajove

11 aules temàtiques, 5 activitats en format monogràfic, 3 exposicions i 9 actes o espectacles.

Inscripcions a partir del 17 de gener. Totes les activitats son gratuïtes.

L’Espai Jove Kesse reobre després d’uns dies de vacances, el dijous 11 de gener

 

El Servei Municipal de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona amb la coprogramació i suport d’entitats i col·lectius joves de la ciutat, comença una nova temporada d’activitat dirigida principalment a la població jove de 12 a 35 anys. Com es habitual l’espai ofereix la possibilitat de participar i formar part d’activitats i actes dissenyats per treballar la fórmula de lleure + cultura+ formació.

D’aquesta manera com és habitual des de l’inici de curs escolar, s’ofereix la opció d’aules temàtiques les tardes de dimarts a dissabte on es poden escollir entre diferents espais de treball com l’aula de coach personal, conversa d’anglès, cuina, joves artistes, teatre, iniciació i aprofundiment de llengua japonesa, fotografia i cinema, manualitats, esports i autoproducció d’espectacles.

Com a novetat en tallers i activitats en format monogràfic, es destaca el curs d’iniciació a la guitarra que es realitzarà tots els dimarts a partir del 6 de febrer i fins el 13 de març amb l’objectiu d’oferir trucs i tècniques per iniciar-se i avançar amb aquest instrument. Un altre proposta serà el taller de Booty Dance & Twerk a càrrec de Kim Jordan Creations i Assexora’t Tgn on es convida a participar d’un ball conscient i atent al moviment i al poder del nostre cos que es realitzarà el proper 2 de març de 19 a 21h.

A la part cultural i d’exposicions, es podrà veure les propostes de Xavi Rosell amb la instal·lació fotogràfica que porta el títol: “Que foi, Lisboa?” de l’11 al 31 de gener. “L’artista va a l’escola” de l’1 al 28 de febrer i “35 anys d’escoltisme a Tarragona”, del 13 al 31 de març. L’horari de visita és de dimarts a dissabte de 16.30 a 21h

El programa d’hivern es complementa amb el cicle “Escenari Obert” espai d’exhibició i mostra de diferents disciplines artístiques els divendres al vespre i estan prevists els següents actes:

–         AULES A L’ESCENARI. aules de dinamització de l’Espai Jove Kesse

Dv.; 19 de gener (21 h) Multidisciplinar

–         Jove literatura jove. Escola de lletres de Tarragona

Dv, 2 de febrer (21h) Literatura

–         Magil·loqui. Màgia i allò que no ho és. Joan Herrera

Dv, 9 de febrer (21h) Màgia

–         La Mascarada Final

Dv, 16 de febrer (20h) carnaval

–         Capoeira al Kesse. Os Bambas da Capoeira Tarragona.

Dv, 23 de febrer  (21h) Taller obert de Capoeira

–         Teatre universitari. Aula teatre de la URV

Dv, 2 de març (20h) Teatre

–         Trap i reggaeton, noves veus. Dirty D & Saul Vuitton

Dv, 9 de març (21h) Música

–         Concert a 2 bandes . She’s sweet + The Clantons

Dv, 16 de març (21h)  Música

–         Festa Multicultural. Associació Salam Tarragona

Dv, 23 de març (20h) Vàries disciplines

L’inici de les inscripcions a les activitats s’obriran el 17 de gener presencialment als espais joves (Oficina Jove i Espai Jove Kesse) o a través del web www.tarragonajove.org

Totes les activitats es realitzaran a l’Espai Jove Kesse que obrirà portes després d’uns dies de vacances el dijous 11 de gener enlloc del dia 10 com estava previst inicialment.

Ves al contingut