Tarragona Jove
SVB

Exposició Suport vital bàsic i DEA. Cadena de supervivència | Tardor 2024

De dilluns a divendres de l’1 al 31 d’octubre | de 8 a 21 h | Vestíbul Oficina Jove del Tarragonès (Pl. Imperial Tàrraco 1)

El coneixement de les tècniques de Suport Vital Bàsic no l’ha de tenir únicament el personal sanitari. El coneixement de les tècniques bàsiques d’RCP poden ser útils per a tothom en cas que ens trobem alguna víctima que pateix una arritmia o qualsevol tipus d’accident cardiovascular. En canvi, se sap que actualment només el 24% de la població sap fer les maniobres de reanimació cardiopulmonar.

El passat 16 d’octubre de 2023, en el marc del dia Mundial de conscienciació i sensibilització de l’aturada cardíaca, els alumnes de l’INS Sant Pere i Sant Pau van treballar el programa de Suport Vital Bàsic al seu centre educatiu,  van ajudar a pintar uns plafons per donar a conèixer les maniobres de SVB amb la coordinació i l’acompanyament de l’alumnat del CFGS d’il·lustració de l’Escola d’art i Disseny de la Diputació de Tarragona. Resultat del qual, es mostra en aquesta exposició que ajuda a integrar les maniobres necessàries per una bona intervenció davant d’una situació d’emergència.

El material audiovisual ha estat realitzat per Nerea Urbano, Mónica Balza i Diego Rivera.

Ho organitza: Conselleria de Salut Pública i Joventut de l’Ajuntament de Tarragona, CFGS d’Il·lustració i d’Animació de l’Escola d’Art i disseny de la Diputació de Tarragona

Hi col·labora: INS Sant Pere i Sant Pau

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
De l’1 al 31 d’octubre
De 8 a 21 h
Vestíbul Oficina Jove del Tarragonès
Gratuït
Ves al contingut