Tarragona Jove
Què sé jo? amb Núria Mediavilla | CK

Què sé jo? Cicle de converses amb Adrià Guxens | Tardor 2024

Divendres, 29 de novembre | 20 h | Entrada gratuïta | Espai Jove Kesse

Què sé jo? és una trobada que dóna l’oportunitat per conèixer persones i projectes d’aquí i d’allà, coneguts i no tan coneguts. Un motor de la curiositat. Aquestes converses de to gairebé informal us oferiran també la possibilitat d’intervenir i plantejar preguntes a les persones convidades…


Aquest Què se jo? estarà conduït per la jove periodista i presentadora del programa de crítica de cinema “No som ningú” a Ona La Torre, Paula Espelt. 

Trailer ‘Un soroll llunyà’ / ‘Un ruido lejano’ (Adrià Guxens, 2023)


Adrià Guxens

En aquesta edició conversarem amb l’Adrià Guxens (Tarragona – 1992), guionista i director de cinema català. Graduat cum laude en periodisme per la UAB i en Direcció Cinematogràfica per l’ESCAC.

El seu primer curtmetratge estudiantil, La Puerta, és seleccionat al Festival de Toronto (TIFF KIDS) el 2018. Aquell mateix any presenta Un instante, que acumula un milió de visites a Youtube. El 2019 estrena a ZINEBI el seu primer curtmetratge que roda a la Xina, I Don’t Think It Is Going to Rain, que rep una Biznaga de Plata al Festival de Màlaga a la Secció Oficial Cinema Cocina. El 2023 estrena al Festival D’A de Barcelona Un soroll llunyà, un nou curtmetratge que continua explorant la relació xinesa-espanyola. Aquest 2024 ha estrenat A Hakka Song (Trento International Film Festival) i Kokuhaku (Festival de Sitges).

Guxens estat jurat en certàmens com Venècia, Sitges o Guadalajara. El 2017 s’uneix a l’equip de programació de Venice Days i des del 2021 exerceix com a cap de programació de curts LGBTI+ al Festival de Raindance. També treballa com a secretari del jurat del Festival de Sitges des del 2018 i és professor de direcció i guió a l’ESCAC i a l’escola EFTI.

Actualment desenvolupa dos llargmetratges: Tres cançons, produït per Corte A Films, que ja ha passat pel Brussels Co-Production Forum o ABYCINE Lanza i que va guanyar el Premi Filmin al FICX Pro (Gijón), i Longquán, produïda per Pausa Dramàtica Films, i que té previst rodar-se a la Xina a la primavera del 2025.

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
29 de novembre
20 h
Espai Jove Kesse
Gratuït
A càrrec d’Adrià Guxens
Ves al contingut