Tarragona Jove

Acredita’t

El 26 de maig s’obre convocatòria per acreditar competències professionals adquirides en el lloc de Treball. Comprèn un total 87 qualificacions professionals d’àmbits.


Avaluació i acreditació de competències professionals

En la convocatòria de 2021, es porta a terme en diversos instituts del Departament d’Educació un nou procés d’avaluació i acreditació de les competències professionals per atendre, durant el segon torn d’oferta, 2.840 persones en 40 àmbits professionals, com l’agrari, el comerç i el màrqueting, administració i gestió, hostaleria i turisme, serveis socioculturals i a la comunitat, activitats físiques i esportives, informàtica i comunicacions, energia i aigua, electricitat i electrònica, fusta i moble, instal·lació i manteniment, fabricació mecànica, química, seguretat i medi ambient, edificació i obra civil, imatge personal o sanitat.

S’hi pot presentar tothom qui vulgui obtenir una acreditació oficial, sempre que disposi dels requisits d’experiència professional en algun dels 40 sectors que es convoquen.

Per participar-hi cal emplenar telemàticament la sol·licitud de preinscripció i adjuntar a la mateixa sol·licitud la documentació justificativa dels requisits de participació. Les persones admeses hauran de presentar els documents originals quan el centre ho requereixi.

Per a qualsevol consulta o qüestió, també us podeu adreçar directament a l’Agència Pública de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya mitjançant el número de telèfon 93 400 69 00 o bé a través de l’adreça electrònica acreditaserveiobert.educació@gencat.cat.

Font extreta: Generalitat de Catalunya

Més informació: -aquí-

Skip to content