Tarragona Jove

Activitats sobre l’art i la creació a CaixaForum


TROBADES AMB… IRENE MORAY

El pròxim 29 d’abril, a les 19h, ens acompanyarà la jove directora de cinema, Irene Moray, qui ens parlarà del seu treball i potser ens revelarà algun dels secrets del seu primer projecte de llargmetratge, seleccionat al Filmmaker Lab del Festival de Toronto i a la Residència de l’Acadèmia de Cinema Espanyol.

Irene Moray (Barcelona, 1992) és una jove directora catalana amb projecció estatal. El 2012 va rodar el seu primer curt, Bad Lesbian, però ha estat el recent Suc de síndria amb què Moray ha aconseguit transmetre el seu talent al públic. El curtmetratge es va estrenar a la Berlinale Shorts i va ser nominat als European Film Awards, abans de ser guardonat amb el Gaudí i el Goya a millor curtmetratge de ficció.

HORARI:

Dijous 8 d’abril, a les 19 h

Més informació: -aquí-


SALA C: CINEMA, CREACIÓ I ART CONTEMPORANI

Una cita periòdica en la qual tindrem l’oportunitat de veure documentals sobre creació contemporània, que moltes vegades queden fora dels circuits comercials. Prestarem una atenció especial als artistes, els seus processos de creació i les històries que hi ha darrere del seu treball.

El cicle sorgeix de la col·laboració amb Dart Festival, el primer festival de cinema documental dedicat a l’art contemporani a escala nacional.

  • Brossa, la insurrecció poètica (22 d’abril, a les 19h)
  • Leonora Carrington: The Lost Surrealist (13 de maig, a les 19h)

Més informació: -aquí-

Skip to content