Tarragona Jove

16ª EDICIÓ MIRALL SONOR | Festival Sota la Palmera

Divendres 30 de juny de 2023 | a les 21 h | Espai Jove La Palmera | Accés lliure

El Festival mirallsonor ja fa anys que ronda per Catalunya; va començar a Girona el 2008 amb el retorn als concerts d’Adrià Puntí i es va establir al sud de Catalunya amb Tarragona com a seu principal dels concerts a partir de l’any 2010, on hi han passat artistes com Pau Riba i Les Aus, Julie Doiron (USA), Damo Suzuki (Can, Japó), Roger Mas, Albert Pla o Quimi Portet i ha vist créixer, des de els seus inicis, propostes com Nico Roig, Ramon Mirabet, Xarim Aresté, The Bird Yellow, Xavier Calvet, A Singer Of Songs, Cálido Home, Joan Colomo, Aldrin y Collins, The Missing Leech o We Are Apes, Hello!, entre d’altres.

Programa

ELLE LEÓN és una de les cantautores més guitarreres que tenim aquí, a casa nostra i un dels descobriments d’aquest 16è Mirall Sonor Tarragona! Ella ens dibuixa emocions plàcides i alhora punyents amb la seva veu i ens embolcalla amb unes melodies que ens fan sentir com si de cop només aquest moment importés.
De múltiples qualitats artístiques, la cantautora Irlandesa va decidir emprendre el vol i allunyar-se de la seva Irlanda per guanyar perspectiva i poder explicar les anècdotes viscudes des de la casa que ha trobat a Barcelona.
Després d’aparèixer amb el seu EP debut “Heart to Hearts”, que la va portar a tocar per Barcelona i Irlanda, aquest any torna plena d’inspiració per a presentar el seu primer disc “The Musical”, que ha estat una de les sorpreses més reveladores d’aquest darrer Festival Hivernacle, un dels destacats del país dedicats a les noves promeses musicals en el terreny més indie.

Més info: @elleona_


TRANSGRESS DJ. Gairebé 20 anys produint electrònica lo-fi. Entre les seves produccions destaquen “Magic Count”, “Pop Secret” i “Ultramort”; però enguany, per tancar la nit, Transgress ens presenta el seu set més desenfadat com a Dj amb influències de l’escena electro francesa i una personalitat que desemboca en una sessió amb loops infinits, equalitzacions impossibles i remescles sinistres que ha passejat per les principals sales, clubs i festivals underground de Catalunya.

Més info: @transgresslive

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Dv. 30 de juny
a les 21 h
Espai Jove La Palmera
Accés lliure
A càrrec de Brave Coast
Skip to content