Tarragona Jove

CAPRI SESSIONS i CANCIONES DE NADIE | Festival Sota la Palmera

Divendres 4 d’agost de 2023 | a les 21 h | Espai Jove La Palmera | Accés lliure

Capri sessions, electromamarracheo queer des del barri de Sants. Una sessió a càrrec de @annnna.sarda & @distopies amb el millor del pop i l’electrònica més esbojarrada. Residentxs de la Kafeta Queer de Can Batlló arriben a Tarragona a omplir-nos amb temazos, bailoteos i amiguis.


Canciones de Nadie L’artista valenciana Laura Socaixina al capdavant del projecte, presenta aquest 2023 el seu nou LP “En los momentos buenos” gravat als estudis “La casa murada”. Un total de 12 temes veuran la llum aquesta primavera amb “Moments inoportuns” com a primer avançament.
L’autora de lletres carregades de poesia, força y realitat ofereix en cada concert amb la seva veu característica, una gran sinceritat que omple d’energia a l’espectador. L’artista en actiu des de 2011, ha anat fidelitzant el seu públic d’una manera incondicional en cada concert, acumulant més d’1 milió de reproduccions amb el tema “Pararia el Tiempo” (feat. Itaca Band) Actualment, la banda Barcelonina prepara la seva gira que els portarà a presentar el seu disc arreu de l’estat, amb un directe treballat a consciència i amb un missatge que pretén fer valdre els moments bonics que dona la vida, abraçar la tristesa i l’enyorança dels temps passats, amb una sonoritat que navega entre el rock alternatiu i l’indie per oferir un directe on deixar-se la veu amb ella!

Més info: @cancionesdenadie

*Ho coorganitza: Coopula

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Dv. 4 d’agost
21 h
Espai Jove La Palmera
Accés lliure
Skip to content