Tarragona Jove

Cesc Sansalvadó | Concert | Casal x Nadal 2023
Presentació àlbum debut “Homeward” per primera vegada en terres Tarragonines

Dissabte 30 de desembre de 2023 | 20 h | Espai Jove Kesse
Totes les edats | Gratuït amb aforament limitat

Si has passejat alguna vegada per Barcelona i has utilitzat les seves línies de metro, és probable que t’hagis topat amb música en els seus passadissos. Igual, una d’aquestes veus del subsol de la Ciutat Comtal fos la de l’artista Cesc Sansalvadó, nascut al 1995. El músic és alguna cosa així com una persona orquestra, veu i instruments tot en un, en clau pop folk.

Allà per 2018 va decidir apostar pel que més li agradava, la música, i per això va decidir abandonar el seu treball com a professor d’escola primària per a tornar a la seva ciutat per a començar a tocar als seus carrers. En aquest punt va ser en el qual va començar a fer-se reconeixible i va començar a crear el seu propi seguici de fans. A més, el músic multidisciplinari també va participar en el talent Show Factor X, la qual cosa va provocar un gir musical en la seva carrera i va culminar amb la publicació del seu primer single: «Búfalo», que a més forma part d’un projecte benèfic.

Com ens ha passat a tots i totes, després de l’aturada provocada per la pandèmia tot es va tornar més dificultós i complicat, sobretot en el punt en el qual es trobava l’artista quan la quarantena i tot el seu embolic va esclatar. Una de les coses que fan imparables al barceloní és la seva manera de veure la vida i la seva manera de reconvertir en positives les situacions, un dels seus mantres és que «la vida està feta per a les persones que no es rendeixen»; i aquí és on ell es planta i en el marc contextual en el qual hem de comprendre la seva música i seguir el seu viatge.

Totes les activitats – Fes clic ⬇⬇⬇⬇

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Dissabte 30 de desembre
20 h
Espai Jove Kesse
Gratuït amb aforament limitat
A càrrec de Cesc Sansalvadó
Skip to content